_canevlat__ Merhaba arkadaşlar adana da şehir hastanesi ve 5ocak devlet hastesinde doğumunu yapmış olan var mı veya bir yakini doğum yapan nasıl memnun kalmışlar mi zaten sezeryan olacağım ama çok kararsız kaldık hangi hastane daha ilgili acaba
seymaaa333 _canevlat__ ben de şurada bekleyeyim, merak ediyorum. Aslında şehir Hastanesi’nde doğum yapanlar duydum memnunlardı 5 ocak ı hiç duymadım
Maviniz _canevlat__ şehir Hastanesi’nde ilk dogumumu orda yaptım normal yaptım memnun kaldim yine yapacam orda ama başka türlü mecbur kalmadikca gitmiyorum
Ozlemengin _canevlat__ merhaba 3 buçuk sene önce Adana şehir hastanesinde sezeryan oldum bana mı denk geldi bilmiyorum ama Allah’ın takdiri özel hastane muanesi gördüm belki daha iyi doktorlar hemşireler çok iyidi Marasa taşındım 3 senedir yine oraya gidebilsem orda doğum yaparım ben açık ve net
_Mother_ _canevlat__ 3,5 yıl önce şehir hastanesinde doğum yaptım bende baya memnun kalmıştım şuan tekrar orda yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah aynı memnuniyetle ayrılırım yakın zamanda orda doğum yapacak arkadaşlar doğum sonrası bilgi verirse sevinirim
Maviniz _canevlat__ belirli bir doktorunuz yoksa hangi nöbetçi doktor varsa o bakıyor benim doktorum iyiydi. Komşumuz şehir hastamesinde erken doğumdan dolayı sezeryan oldu o benden daha memnundu😂 doktor çok iyi ilgilendi dedi
_canevlat__ Ozlemengin Allah iyilerle karşılaştırsin daima bakalım bende sanırım şehir hastanesine karar verdim