Nefise2000 Buse3555 canım bir avazda kurtul inşallah allah karşına iyi ebeleri doktorları çıkarsın güzel haberlerini bekliyoruz 😊
Nefise2000 Melike_00 doktor birşey dedimi peki suni falan yapıcaklarmı 🥺 bir avazda kurtul inşallah canım allah karşına iyi ebeleri çıkarsın
Melike_00 Nefise2000 amin teşekkür ederim. 41. Haftaya kadar bekliyoruz dedi doktor galiba o zamana kadar gelmezse suni verebilir
Nefise2000 Buseemm kaçıncı haftadasınız ben 20. Haftaya kadar kustum çok zordu bulantı kusma ne yesem çıkarıyordum
Buseemm Nefise2000 ben su an 12+5 deyim. Şükür kusmam olmadi bu hafta ama bulantilarim var hala geçmedi
Nefise2000 Hayalimmm42 amin inşallah rabbim bir avazda kurtarsın inşallah karşınıza iyi ebeler doktorlar çıkarsın allahım hepimizin yardımcısı olsun😊
Nefise2000 ebos34 rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 😊iyi ebeler dpktprlar çıkarsın karşınıza güzel haberlerinizi bekliyoruz
Nefise2000 Ahlas-1 rabbim bir avazda kurtarsın canım karşına en iyi ebeleri doktprları çıkarsın çekiceğin acıyı en aza indirsin inşallah 😊
Nefise2000 CheriBlossom rabbim bir avazda kurtarsın canım vucut kendini doğuma hazırlıyormuş gerçekten annelerin hakkı ödenmiyor karşına allah en iyi ebeleri doktorları çıkarsın güzel haberlerini bekliyoruz çok zor gerçektwn ama sabret😊❤️ CheriBlossom
CheriBlossom Nefise2000 amin inşallah Allah hepimizin karşısına iyi ebeler doktorlar çıkarsın 🙏🏼☺️ doğum tam bir mucize Allah hepimize güç kuvvet versin bir avazda kurtarsın inşallah☺️🩷🙏🏼
Nefise2000 Dkblz güzel haberlerini bekliyoruz 😊🌹 rabbim bir avazda kurtarsın karşınıza en iyi ebeleri doktorları çıkarsın inşallah
Brnaa123 Nefise2000 Nefise2000 43 🩵 zorluklar yaşanıyor tabi ama hamileliği sevdim ben özleyeceğim bu günleri 🥲
Nefise2000 Trilecee aaaaa heucan dorukta o zaman ❤️😊güzel haberlerini beklyioruz rabbim bir avazda kurtarsın karşına iyi ebeleri çıkarsın inşallah
Trilecee Nefise2000 hem ne dorukta korku heyecan merak karmançorman oldum sabah olmaz bana artık 🤦♀️