Cosimaniehaus Minnosaannee millet orda dert anlatıyor o sırada yazıya takılan bizler.😅🥲 En güzeli karışmamak🤓
gizemm0688 Cosimaniehaus yıl olmuş 2024 hala ‘hayla’ yazan var🤭🤭 valla ben cok takıyorum. Sinirim bozuluyor okumadan geçiyorum.
M-Urass_Mom Balbebek012 Rica ederim 💕 Kısaltmalarda insanlar açılımlarına merak edip baksalar öyle bir sorunları da olmayacak aslında 🤷🏼♀️😅
tamamdanolmuss Balbebek012 kasık demek yerine kaşık kelimesini kullanmak 😂 mesela kaşık ağrım var falan diyorlar sinir oluyorum
ttazeannee tamamdanolmuss kız bilerek mi kaşık yazıyorlar ilk gördüğümde kaşık ne alaka diye düşündüm uzunca bir süre
Balbebek012 Minnosaannee ay evet evet ya bı yazım yanlışı değil de artık başka bir dil icat ediyorlar resmen aahhaa😆😆
tamamdanolmuss Balbebek012 çoğunlukta mi aynı problem var 😂 ben onun doğrusunu kaşık ağrısı olarak biliyorlar diye düşünüyorum. Çünkü bir paragrafta birden çok kaşık yazmazsın yanlışlıkla😂😂😂
Melike_00 Ayrıca uyarmak ve uyarilmak güzel bu konuda. Türkçemizi koruyalım yaşatalım. Türkçe konuş, çok konuş.😍❤️🌸
Balbebek012 Retjza ay evet evet artık böyle doğru gibi geliyor inan ki doğrusunu düşünüyorum bir ahaha 😆
ttazeannee Balbebek012 sadece burası değil genel olarak HERKEZZZ Allahım gördüğüm an çıldırıyorum Herkez değil arkadaşlar herkeS. Bilgilendirme bitmiştir teşekkürler
tamamdanolmuss ttazeannee bence bilerek yazıyorlar herkes yanlış yazıyor olamaz 😂 kaşık kaşık diyip duruyorlar. Kadınlar soruyorda da okumuştum hep 😂
umrumdadegil bebegimd7 bilemiyorum ki Türkiyeden gibi duruyorlar ama Azerbaycanda böyle yazıldığını ilk defa duydum bilmiyordum