Betulakbyk KıZlar kordon kanı aldıran yada aldıracak olan var mı ? Bilgisine ihtiyacım var acaba saklama fiyatları ne kadar
Arminannesi Betulakbyk hayır sadece ilk başta bu kadar sonra her sene 300 lira civarı para isteniyormuş bi de saklanma süresi öyle uzun değil en fazla 25 yıl
Arminannesi Betulakbyk Ben gerekli bulamadım canım açıkcası arayıp detay öğrenmek istemiştim ama öyle kanser tedavisi falan yok yani 😑
Betulakbyk Arminannesi senelik fiyatı iyi ama baştaki ücret Doğumla beraber tabi biraz üzer inşallah elimizden gelirde yapabiliriz
Ruyam34 Betulakbyk en 12 sonrasında belli bir sondurma mı asit işlemi mi farklı bir işlem yapılıyor 23,24 yıla kadar saklanabiliyor
Aycan00 Ya valla bende düşünüyorum araştırdım da biraz bazıları hiç bi işe yaramadığını tamamen para yüzakı olduğunu söylüyor kafam çok karışık hatta orda çalışan bi doktor benim doktor arkadaşıma öyle demiş onu duyunca biraz soğudum normalde aklıma çok yatıyodu
Meltemmmm Arkadaşlar ben daha 1 hafta önce görüştüm bu konu hakkında.Kordon ve kordon kanı saklama fiyatı toplam 4.000 tl dedi ve ayriyetten senelik 1.100 tl aidat ücreti alıyolarmış