Hanife53 Arkadaşlar 5+6 yım ama kımıldayamıyorum biraz hareket edince midem fena bulanıyor hele sabahları tutamıyorum kendimi bitki çayları yasak 🚫 ama nane limon kaynatsam onun bir zararı olur mu ki 🤔🤷♀️
Seden Hanife53 seni korkutmak istemem ama daha yolun başındasın canim, cubuk kraker beyaz leblebi elma falan iyi geliyo biraz, naneyi sade icersen daha iyi olur ama cok abartma daha cok yeni çünkü doktoruna sorarsan o sana daha iyi bilgi verir
Ebbruu Hanife53 Ben 13haftaya girdim hiç birşeyim yoktu birden 1 haftadır gün boyu süren bir mide bulantısı yaşıyorum çok rahatsız edici ılık suya limon sık biraz onu yavaş yavaş iç çok iyi geldi bana anında kesiyor ama anlık yinede idare ediyorum bu aralar fena mide bulantısı :(
Hanife53 Seden bitki çaylarının çözdürücü etkisi var onun için bende korkuyorum gerçi benimki ikinci ama birincide yalnızdım sürekli yattım ama şimdi 5 yaşında kızım var ona yetişmek biraz zorluyo onun için çare arıyorum 😞
Gulxxx Hanife53 arkadaşın dediği gibi açık konuşayım daha çekeceksin bunu canım zor ama mecbursun dr söyle belki ilaç felan verir evimden tiksinip giremediğimi bilirim 😞
Gulxxx Hanife53 sırf bende bu yüzden korkuyorum 3 yasında kızım var kim bakacak bulantıdan kendime bakamıyordum yemek yapamıyordum
Gamze88 Hanife53 bende cok cektim ilk zamanlar 😥cok iyi anlıyorum seni😞bi zaman sonra krakerden bile sıkılmıştım,günlerce aç kalmıştım,aç oldum halde yine çıkartıyordum 😖şükür normale döndüm,allah yardımcımız olsun inşh,
Hanife53 Gulxxx bende büyümesini bekledim ama yaş 35 olunca bide iki düşük daha beklemek istemedim açıkcası
Gulxxx Depresif_polyanna bende zerre olmadı çıkarırdım tekrar temizlemeye çalışırdım onu görünce bi daha çıkarırdım Allahım bu durumda herkesin yardımcısı olsun