huysuz__ Kara22 kızımdan sonra oğlum oldu, ablasından kalanlardan da giydi, kendisine aldıklarımdan da .. şimdi 2. kızım doğdu, abla ve abisinden kalan maviler pembelerle karmaşık giydiriyorum, 1 takım harici bişe almadım kıyafet dolu ev 😊
Kara22 huysuz__ 😆😆😆 tahmin edebiliyorum 2 oğlum var gardolap onlara yetmiyor taşıyor kıyafetler şimdi kızımın kıyafetlerini nereye koycam diye düşünüyorum 😅😅😅😅 ona da sifonyeri dolap yaparım 😅😅😅
Bendiyebiri_ Kara22 oğlumun bir kaç kıyafetini kızıma da giydirmeyi düşünüyorum evin içinde ve küçükler hemen buyuyecekler
Jfatmax Kara22 olabilir sonuçta 40 kere dogmuyoruz kızın ayri erkeğin ayrı kıyafetleri düz zibinlar giydirilebilir ama bence kizlar için ayrı güzel şeyler var
huysuz__ Kara22 ben de 6 kapaklı gardırobu feda ettim eni sonu😁😅 sağlıkla mutlu büyütelim yeter ki feda olsun herşey🙏❤️
zmz5857 Kara22 ben hemen dağıtacak yerler bulurum 😂en kötü konteyner yanına bırakırım elbet alan oluyor 🥰ben evde fazla eşya tutamıyorum kızımın reflü yatağına kadar dağıtmışım şimdi yeniden hamileyim oğluma sil baştan başlıycaz inşallah 🥰
Edsn Kara22 baştan alıyorum çünkü oğlumda kıyafet alırken az ve öz aldım kullanıp yıprandıkları için attım şimdi de kızçeme baştan alıyorum 🥰🥰
Trilecee Kara22 yeni aldım kızım vardı oğlum oldu yeni aldım ama az ve öz abartmadan sadece ihtiyaşları aldım okadr
iremarsln37 Kara22 ben şuan o durumdayım. Kızım olacak inşallah oğlum 3 buçuk yaşında. Onun kiyafetlerinden unisex olanları giydiricem fakat cicili bicili şeyler de alıcam :)
Kara22 iremarsln37 almadan olmaz tabi ilk aylar abilerininkini giyer ama 9 12 ay sonrası ciciler alınması daha iyi benim fikrimce hani bi cocuk oturur yürür emekler o zaman cici bici 😅😅