Kara22 Yeni baştan kıyafet mi duzersiniz yoksa abisinin eskilerini mi giydirirsiniz bebeklik doneminde
Aylaa123 Kara22 yani kullanılabilcek şeyler varsa kullanırım zıbın felan ama dışarıya çıkarırken tabiki yeni şeyler alırım evde eskiler kullanılabilir bence
Esrakzly Kara22 bej suan cinsiyet bilmiyorum ama hep unisex aldim bebek kıyafetleri zihin falan giydirilir bence ama yeni kıyafetlerle alırdım 1 yaşından sonra
Kara22 Tutaste_ evet de başka çocuk hayalin yoksa çöp olacak yani bide o var bebeğin giydikleri hemen küçülüyor 😪😪
Aylaa123 Kara22 ihtiyacınız kadar alırsınız sonrasındada ihtiyaç sahibine verirsiniz çöp olmaz niye olsun ki çok markalı kaliteki şeyler almayın bebeklik dönemi için
Jfatmax Kara22 olabilir sonuçta 40 kere dogmuyoruz kızın ayri erkeğin ayrı kıyafetleri düz zibinlar giydirilebilir ama bence kizlar için ayrı güzel şeyler var
prens_prenses_annesi Kara22 yine giydirmem kiza kiz erkege erkek yani neden giydirim ki okdr resmini fln cekerim her anini neden kndini ilerde erkek kiyafetiyle gorsun ki kiza okdr guzel seyler var ki hepsini ozenerek aldim
Tutaste_ herkesin durumu olmayabilir baştan dediğin gibi gerek yok zaten sarıcaz. sonrasında alınabılır
Kara22 Tutaste_ durum varsa da yine ilk zamanlar için alınması taraftarı değilim ben yine de merak ettim işte 😊
Tutaste_ prens_prenses_annesi herkesin durumu olmayabilir asla asla demeyin demişler. durumunuz olmasaydı mecbur gıydırırdınız erkek kıyafeti bizde giydik erkek olmadık
Kara22 Esrakzly 1 yaşından sonra tabiki kıza kız erkeğe erkek kıyafetleri giydirilir benim bahsettiğim kısım 3 4 ay yenidogan zamanları yani