Gurbetci_biriii Merhaba şuan 33.haftamdayım ve büyük ihtimalle sezeryan olucam sezeryan günü hangi haftalarda kararlaştırılıyor? Çok heyecanlıyım günler, haftalar geçmiyor 🥹
iremsevinc Gurbetci_biriii bana 32 de verdi 34 haftalıgım şu an 10 ekim dedi ama erken gelcek gibi sancılar cıkıo kafa kanala girmiş açılma yok ama bakalm pazartesi kontrol var ne dicek tekrardan
Gurbetci_biriii iremsevinc hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kavuşun bebişinize 🤲🏻🌺 bende iple çekiyorum 😇
perihankrkya Gurbetci_biriii biz 29haftalikken almistik ama 35den sonra veriyor bazi doktor diye biliyorum ben
Gurbetci_biriii perihankrkya evet bana 29’da erken daha dedi. Bakalım pazartesi gidicem inşallah verir gün 🤲🏻
iremsevinc Gurbetci_biriii inşallah hepimiz sağlıkl kavuşalım son zamanlarda hiç geçmiyor cidden pazartesi dicem alablirse 37 de alsın 😀
Sumisali_ Gurbetci_biriii bugün doktor kontrolüm vardı 32+1 deyim.Tahmini ne zaman olur diye sordum 38-39 arası alırız dedi.Sanıyorum bir sonraki kontrol de net gününü söyler.