Pambuk 8 gözüküyor ama normal doğum düşündüğüm için beyimizin keyfini bekliyoruz. Geçen çarş. 3 kg civarı dedi doktor. 3,5 kg gibi doğar diyor.
SEVDAhira Bizimde 70 🙂 ilki sezeryan olduğu için mutemelen buda sezeryan ama inş.dualarım ssvd olur da normal doğar 😊hepimize hayırlı kolay sağlıklı doğumlar inş.
Cansel Cakil benim sadece geceleri sancım oluyo o kadar doktor hep normal Doğum gözükür dedi senşn neden sezeryan oluyo
02efeninannesi MerveTaer insallah doktorumuz ne normal diyo nede sezeryan heyecanla bekliyorumm korkuda var tabii
MerveTaer 02efeninannesi canım daha demin sordum haccettepe de hangi doktora gidiyorsun Doğum ücreti ne kadar kaç haftalıksın
MerveTaer Estur geçer geçer canım merak etme öyle bi geçer ki şaşırır kalırsın. NAsıl akıp geçti diye
Bernaozduran NurseliAliosmanGk merhaba bende Çanakkale de yaşıyorum şu anda 12 haftalık hamileyim. Dilerseniz özel Anadolu hastahanesinde Levent özçer benim doktorum tavsiye ederim ben çok memnunum. Ama devlet hastahanesi isterseniz orda da Hasan Çetin var o da iyi bir doktor 👨⚕️