Minikkelebegim13 Kızlar bebek arabası alacağız bu iki model kullanışlı mı? Kullanan memnun olan var mı ? İkiside birbirine benziyor ama farklı modeller biri 4baby esse modeli, diğeri 4baby balans modeli sizce hangisi daha kullanışlı? Set içerisinde bulunan balans model eğer kullanışlı ise set olarak alıcam beşik vs içinde..
Kaderkks Minikkelebegim13 Ben oğluma bundan kullandım çok ağır ve kullanışsız araçta çok fazla yer kaplıyo en sonunda dayanamadım baston tipi bir bebek arabası aldım şimdi 2. Bebeğime hamileyim yeni bebek arabası alacağım
Merve-metin Minikkelebegim13 canım bunlar travel sistem çok ağır oluyor genelde bende arayıştayım hala bulamadım çift yönlü istiyorum ağır olsun istemiyorum tek elle kapanma özelliği olsun istiyorum çok pahalı da olsun istemiyorum ama bunlar genelde günlük kullanımda hem bebeği hemde arabayı indir kaldır yapmak çok zor oluyor evin asansörlüyse değerlendirebilirsin ama değilse hiç bulaşma derim çünkü yanında sürekli biri olmayacak bebeğinle dışarı çıkman gerekecek önce arabayı indirip sonra bebeği indirmen gerekir o yüzden çok kullanışlı olmuyor ağırlık olarak söylüyorum hafif olsa kullanışlı
Aasli-342874 Minikkelebegim13 bende travel sistem aldım ama pişmanım çok ağır evime çıkarıp indiremiyorum asansörlü bir yerde yaşıyorsanız olabilir bir de şöyle sıkıntıları var arabaya sığmıyorlar şuan baston araba kullanıyorum
Glsm-ktl1 Bunlar travel sistem günlük hayatınızda kullanılması zor ve ağır arabalar bunlarla hayatınızı zehir edebilirsiniz tavsiyem baston araba tercihleri
Minikkelebegim13 Glsm-ktl1 baston arabalar çift yön olmuyor sanırım değil mi? Baktım ama çok sevemedim ileri yaş için olabilir belki ama yenidoğana uygun gibi gelmedi açıkçası
Glsm-ktl1 Minikkelebegim13 bastonlara aparatla puset takılıyor joienin bebek arabalarında çift yönlü olanlar var bende acayip şekilde bebek arabası araştırıyorum
Marshmellom Minikkelebegim13 ayy kaç aylık oldunuz doğum yakın mı 🥹ben hala hamile değilim.bebek arabası olarak da bunu hiç bilmiyorum kullanmadım.ilk çocuğumda joie almıştım.hem kullanım açısından hemde sağlamlık Açısından aşırı güzel.yibe de başka annelerin tavsiyelerını de değerlendirin
VildanTutak Bunlar ağır oluyor kullanımı zulüm gibi geliyor hafif geniş wagon bebek arabalarını öneririm ![https://img.imgyukle.com/2024/09/13/C5ADve.jpeg]
Minikkelebegim13 Kaderkks baston tipi olanlarda da çift yön yok sanırım çift yönlü arıyorum çok fazla fiyatta ayıramıyorum malesef
Rabiul Minikkelebegim13 çift yön kabin boy bakın bende travel kullanıyorum kabin boylara göre ağır ve yer kaplıyor
Kaderkks Minikkelebegim13 Joie markasının bazı modellerinde çift yönlü var e bebeği takip edersen güzel indirim yakalarsın geçen %30 %40 indirim vardı bazı modellerde
Minikkelebegim13 Merve-metin öyle diyorlar evet benimde kafam karıştı kararsız kaldım ama oturduğum bina asansörlü ayarlayıp indirebilirim o konuda zorlanmam muhtemelende, diğerleride tam yatış pozisyonuna getirildiğinde çok hoş durmuyor gibi bende çift yön istiyorum araştırma içindeyim hala 🌸
Minikkelebegim13 Rabiul baktım ama içime sinen olmadı mağazaya gidip deneyimlemeden karar veremicem sanırım en iyisi sürüşünü kullanışını deneyip öyle karar vermek🌸
Minikkelebegim13 Glsm-ktl1 onlarda bütçemizi aşıyor malesef başkalarına bakmam gerek araştırmaya devam edeyim en iyisi🌸
Merve-metin Minikkelebegim13 bende araştırıyorum canım Silivri’de albebek var instada gördüm bayağı bebek arabası modeli var ve fiyatları piyasaya göre çok uygun Kasım gibi gidip oradan almayı düşünüyoruz biz arabasını beşiğini filan bak istersen sende canım çok büyük bi yer