gulkilickiyar Mrhb Aralık sonu doğum yapacağım ilk gebeliğim oyüzden soruyorum Ebeye ne vermeliyim bebiş için Hastane çıkışının normalmı koyayım isimli nakışlımı koyayım?
Rukiisss gulkilickiyar ben ebeye vermek için normal koymayı düşünüyorum nakışlı yani isimli yaptıracağımı da bebeğimi bana verdikten sonra üstünü falan değiştirirsem giydirmeyi düşünüyorum
Gokturkmom_ gulkilickiyar ilk verilen kıyafet bence kirlenme ihtimali çok fazla bebişten kan alıyorlar vs odaya gelince istediğiniz isimli nakışlı takımı giydirebilirsiniz,eğer derseniz ki ben ilk o kıyafetle görmek istiyorum o da tamamen tercih meselesi☺️
Buskyksl gulkilickiyar ebeye vermek için normal koydum çünkü kusabilir kirletebilir hastaneden çıkmadan önce de o sabah isimli olanları giydirdim öyle çıktık
Xxxxci gulkilickiyar ben kasım sonu doğum yapacağım böyle bir takım vereceğim içine kısa kollu zıbın bir tane çorap bir tane bez birde normal bir battaniye koyacağım
Semyil gulkilickiyar ben normal bi hastane çıkışı verdim canım bebeğimin yıkanmasını istemediğim için üstünde verniks tabakası vardı yanıma geldikten sonra hem kendi üstümü hem onun üstünü değiştirip temiz temiz resimler çekildik
Semyil gulkilickiyar bebek yeni doğduğunda üzerinde verniks kazeoza adı verilen beyaz bir tabaka bulunur bu tabakanın bebek doğduktan sonra derisi tarafından emilmesi onu enfeksiyonlardan korur ve bebeğin cildinde koruyucu bir tabaka oluşturur bebeğin vücud ısısının düzenlenmesine yardımcı olur vs vs bir sürü faydası var canım. Ben kendim hemşireyim yenidoğan ünitesinde ve yenidoğan yoğun bakım bölümlerinde çalıştım yenidoğan doktorlarının en büyük önerisi bebeğin yıkanmaması sadece kanlı bölgelerin silinmesi
gulkilickiyar Semyil bende sağlıkcıyım ama duymuştum ama bu kadar detay bilmiyodum bende bi soracağım doktor arkadaşlarıma