Nesrn Orianna95 yalniz degilsin🙋🏻♀️ Ben de neredeyse 6 kg verdim, bugun 14 olduk, 16 yi sabirla bekliyorum, bunu ceken bilir, baska kimse bilemez... zofersiz hayat dusunemiyorum
gizzzy 8 haftalık hamileyim hiç bulantım yok hatta hiç belirtim yok bende bunu takıyorum korkuyorum 😔
Edayesilbas gizzzy bi bulanan dertli birde bulanmayan 😏 bebeğinde sorun yoksa şükret bence... benim de hastanede yatacak dereceye gelmişti neyse ki 3. Ayda hafifledi 😇
Aysegul2828 Canim bende 14+4 deyim ama hala sen gibi bulantilatim var halsiz birakiyo doktorum 4 ayina kadar normal dedi sabredicez galiba
Yummy Bu bulantılar beni de mahvediyor sabah akşam en az iki kere çıkarıyorum 9+3 üm vitamin hapını da içemiyorum bebeğim beslenmiyo diye çok üzülüyorum 😔
Meeemoom evrimmm yarın 11 haftalık oluyoruz inşallah 😃 5.haftada basladı kusma mide bulantısı. Her sabah sarı acı su çıkartıyorum asitli o çıkınca rahatlıyorum. Bi kaç haftadır da Onyzd adlı ilacı kullanıyorum o iyi geliyor bana. 3.aydan itibaren geçer diyorlar. Biraz daha sabır 🤨
Semuss Benimde bulantım oluyor doktor ilaç verdi ama içmiyorum birsey olur diye adı metpamid . Daha 6 haftalık dayanmaya çalıyorum herseyden midem bulanıyor acıkıyorum ama birsey yiyesim gelmiyor 🤮
Eaksu Semuss ne kadar bulansada içme bence bebeğe zarar vermez der doktor ama belli de olmaz inşallah geçer sadece sabredin bence önemli olan bebeğin sağlığı🤗