Orianna95 Kızlar bulantılarınız ne zmn geçti ? Ve nasıl başa çıkıyorsunuz ? 14+3üm hala çok şiddetli bulantılarım 😞 6. Haftamdan itibaren 10 kilo verdim Gün içinde ne yersem çıkartıyorum 🤢 Çok halsiz ve bitkinim 🤦🏻♀️ Doktorum ilaç verdi 💊 Ama hiç bir etkisi olmadı çevremdeki herkes sabır geçecek diyor ama benim dayanacak gücüm kalmadı 😩
Meeemoom Orianna95 bende 11.haftalığım 5.haftadan beri çekiyorum. İlaç kullanıyorum yoksa dayanılmaz olurdu ikiz oldukları için mide bulantısı normalden fazla oluyor 😉
Meeemoom Orianna95 patlamış mısır. Noodle makarna, salatalık muz elma bunları yiyorum sadece. Soda da rahatlatıyor beni
Orianna95 Meeemoom cnm dramamine premesis diye iki ayrı ilaç verdi Dramamineyi içer içmez direk kusuyorum midemi mahvediyor Premesisde sadece 1 saat fln hafifletiyor 🤦🏻♀️ Çok mutsuzum
evrimmm Meeemoom merhaba benimde ikiz 8+1 kaç haftalıksınız benimde 6 haftada başladı bende bi umut bekliyorum düzelir diye...
TMGBA En son bulantılarım zirve yaptıgında su bile durmuyodu midemde vr hastanelik oldum sabret 16. Haftada bıçak gibi kesildi inşallah seninde tez zamanda gecer ☺️
Meeemoom Eaksu aslında bilinen bi zararı yokmuş ve çoğu doktor bu ilacı yazmış hamilelere. Bende ilaç kullanma taraftarı değilim ama dayanılacak gibi değil mecbur kullanıyorum.
Eaksu Meeemoom aynen benimde çok bulantım oluyor sabah kahvaltı bile zor yapıyorum korkulardan bile miğdem bulanıyor 11+5 haftalık 9 10 haftadır bulantılarım var hala da geçmedi 🥺
Asiiyezr Orianna95 malesef ama benimki kadar sürmez umarım herkesin farklı oluyor.bigün geçiceğini düşün yapacak biley yok☺️
gunes91 12. Haftadan sonra bir anda kesildi kesinlikle sabır etmek lazım :/ elma, ayva, salatalık, beyaz leblebi, sade soda bunlar biraz olsun rahatlatıyor :/ şiddetli bulantılar ve kusmalar doktor tavsiyesi ile ilaç olabilir.