Hanzde Kızlad merhaba kanda enfeksiyonum 40 çıktı doktor antibiyotik başlattı 1000 günde iki kez bebeğe zararı olurmu kullanan oldumu ?
chaos Hanzde benimde crp yüksek çıkmıştı günde 2 kere cefaks antibiyotik kullandım kadın doğum doktorum izin vermişti
Tutaste_ Hanzde içmrzsen zararlı asıl doktorun vwrdiği ilaçlatı hep içtim ben vok agır dediği bi ilaç vardı onu içmedim hafıfını içtim bende
Crnklcc Hanzde geçmiş olsun bende kullandım largopen 1000mglik kadın doğum doktoru yazmıştı hamilelikte kullanılan antibiyotikler var içinizi ferah tutun
Hanzde Tutaste_ amoklavin yazdı ama doktoruma attım kullanabilirsin dedi bebeğe zararı var diyenler car o yüzden tedirgin oldum
Hanzde myangelson evet ikiside bılıyor soyledım kullan dediler ama ben tedirginim çoğu herkes kullanma antibiyotık dıye ama kullanmazsam daha da artacak bu
myangelson Hanzde doktorlardan iyi bilemez o herkes. Enfeksiyon çok daha zararlı bebek için kullanmanız gerekiyorsa kullanın
littlemiddle Hanzde iki doktor da kullanın demişse, doktor sıfatı olmayanları dinlemezdim ben olsam. Geçmiş olsun.
Ayse0575 Hanzde doktorlar gebelik kategorisine dahil olan ilaçları daha iyi biliyorlar. Bebeğinize ve size zarar verecek bir ilaç reçete etmez korkmayın