Beyzakeles Anursz doğru olabilir oğlumda karnım öndeydi kızımda yanlarım da çok çıktı daha yaygın karnım var
Handemhmt Anursz Sabah bulantılarım çok oluyordu ve burnuma gelen kendi kokumdan bile tiksiniyordum sürekli ağzımı burnumu kapatarak geziyordum hep ağlıyordum suratım ilk aylarda hep sivilcelenmşti. Hiç bişey aşermemiştim ilk 3 ay daha sonra bulantılar geçince de hep tuzlu şeyler yemek istiyordum.
ballilokmaa Seher05_ bu yorumu görünce inanılmaz sevindim bende 7. haftadayım hiç bi ağrım sızım bulantım yok bazen kötü bişey mi hamile değil miyim acaba diye kendimi strese sokuyorum
Seher05_ ballilokmaa ay bence hiç böyle düşünme benim çok rahat geçti çok şükür 😂 arkadaşım mesela baya zorlandı kusmalı geçti onun herkesin aynı değil ☺️
Bebekveben İlk gebeligimde kızdı şimdi ki de kız ama ikisinde tamamen farklı belirtiler yaşadım. İlk kızımda çok fazla kustum bunda öyle aşırı bulantım olmadı. İlk kızımda toplam 6 kilo aldım . Şimdi 27 haftalık gebeyim 8 kilo aldım bile 😁 bu gebeligimde sırt ve vücut ağrısı çekiyorum
babyiscoming_ Anursz yani bence bunlar çok doğru değil. Karnım yuvarlak, cildim bozuldu sivilcelendi, sürekli ekşi yemek istedim tatlıdan soğudum bütün belirtiler kız olması yönünde idi ama oğlum olacak 😇
Cherryblossom8 Anursz Anursz Anursz kusma yaşamadım, ekşiden ziyade daha çok tatlı çekiyor canım, halsizlik ve baş ağrısı çok oluyor bende, yüzüm biraz sivilcelendi bence kız bebek gerçekten annenin güzelliğini götürüyor 😂 çöktüm ben