NNurBzk Kızlar merhaba pazartesi günü regli 3 gün geçmesiyle kan verdim beta 220 çıktı sonra tekrar vermedim beta yükselmesini bekleyim dedim biraz önce kanama ile karşılaştım uygulamaya göre 4+6 normal midir bilmiyorum
Eslem2112 NNurBzk canım doktora görünmem lazım düşük riskin olabilir erkenden tedbirini al progestan fitil baslarlar aksatmadan doktora görünmen de fayda var
NNurBzk Regli günüm geçeli 1 hafta olacak kimyasal mı acaba dedim kimyasalda regli gecikmesi yaşayan var mı oluyor mu bilmiyorum
annesinin_kelebekleri NNurBzk bi doktora görünün derim ilaç fitil falan yazar belki, benim bir önceki gebeligim kimyasal olmuştu 48 le öğrendim 4 haftalikta 5 haftalikta adetim başladı kimyasal gebelikti
Aslaninannesi_ Hamilelikte hiçbir kanama normal sayılmıyor hastaneye gidip doktorunuza görünmenizde fayda var geç olmadan
NNurBzk 2 kimyasal ve 1 dış gebelik geçirdim ikisindede regli 2 . Günü kanamam başladı bunda hiç öyle bişey olmadı kan verdim doktorum kan istedi sonuca göre gidicem yanına