ikiaslanannesi80 Kızlar tam 38 haftalık olduk uyuyordum az önce altımdaki ıslaklığa uyandım dedim noluyo pijamam ve yatak ful ıslaktı ki suyum gelmişti şuan gelmeye devam ediyor az az hemen hastaneye gitmeli miyim napmam lazım açılma vs ilerlemesi için? 🙏
Meslina06 ikiaslanannesi80 su gelince gitmen gerekiyir diye biliyorum canım bı duşa gir abdest al evini topla ve hastaneye git bence rabbim sağlıkla almayı nasip etsin
Limonlukekkk ikiaslanannesi80 duş alıp hastaneye geç canım ben öyle yaptım geçen hafta suyun gelmesi acil durumdur
Hilalcgl Biraz ağrıların gelmesini bekle bence zaten sabaha az kaldı benimde gece geld biz apar topar gitmiştik erkenden gittik sancılarım yavaş yavaş arttı açılmam ilerlemedi evde çekmeyi isterdim şuanki aklım olsa
ikiaslanannesi80 Limonlukekkk denizleo09 Gizem-1009 Booksandcats Hilalcgl Çok teşekkür ederim kızlar şimdi duşa girip yavaş yavaş hazırlanıp çıkıcaz eşimi kaldırdım 🙏🥲
Booksandcats Doktorum bana suyun gelirse hemen gel demişti bebiş enfeksiyona açık oluyor 24 saat içinde doğumu başlatmamız gerekiyor dedi sancı vs de yoksa yine de direkt gidin bence
denizleo09 Duşunu alıp yavaş yavaş evden çıkın bence. Sancı için bekleme benim suyum gelmişti ama hiçbir zaman sancım olmamıştı illa ağrın olacak diye bir şey yok Sağ Salim atlatın inşallah
ikiaslanannesi80 Booksandcats 33caglaunlu Hasret3449 Amin inşallah allah razı olsun kızlar dua edin lütfen 🌸🙏
33caglaunlu ikiaslanannesi80 sağ salim su gibi doğumun olsun bize güzel haberlerle gel canım darısı bizim başımıza bekliyoruz bizide haberdar et
ikiaslanannesi80 33caglaunlu Minik_prensinannesi Booksandcats Çok teşekkür ederim kızlar hepinizden allah razı olsun hastaneye geldik yatış yapıldı 3 cm açıklık var şuan bekliyorum🙏🙂
Minik_prensinannesi Ben nişan gelene kadar evdeydim ve sabahın 5 inden ikindi 5 e kadar suyum gelmeye devam ediyordu suni sancıya gerek kalmadı fitil vermişlerdi kolaylıkla doğumum olmuştu inşallah sizin dogumunuz da kolay olur