Cemredndr Kızlar hangi bebek arabası markası tercihiniz benim aklım çok karıştı hangi marka daha kullanışlı sizce?
msrrf Cemredndr premom subway travel sistem aldim n11den 1099 tl ye. gayet hafif kullanisli bi de ic hacmi genis.
baharayazz Cemredndr e bebekten canyon travel sistem aldım canım baby me :) 1000 liraydı pusetiyle beraber . Farklı şekillere girmesini çok kolaylıkla ayarlıyorsun kapanıp açılmasıda öyle . Gayette hafif :)
Cemredndr Mrvbyhn iyi yaptın canım travel sistem alacağım bende ama marka ne olsun diye düşünüyorum birde bu bebek arabaları ne ara böyle pahalı olmuş ilk bebeğim ya daha önce hiç dikkatli bakmamıştım fiyatlara 😊
Cemredndr baharayazz gülerek kullanın bebeşinle canım en mantıklısı görerek almak e bebek bende büyük ihtimal e bebekten alırım 😊
nhlblr Valla bende baktım bugün ama ben yatabilen baston tarzı araba istiyorum. Arabam küçük. O yüzden . Birde zaten her yere arabayla gidiyorum çok iyisine gerek Yok açıkçası travel sistemler en fazla 1 yaşına kadar kullanılıyor sonrasında tekrar o paraları verip araba alamam. Hem kullanışlı hem uzun soluklu olması için baston önerisi olan varsa ben de alırım 😂