Yarın yatışım yapılıp suni verecekti doktor. Çok şükür ki gerek kalmadı doktordan geldim dedim bugün ben yapıcam baya yürüdüm merdiven çıktım sguat derken baya bi yaptım. Saat 4 gibi hafif sancılarım başladı başta kimseye söylemedim sakin kalmaya çalıştım sıcak bi duş merdiven inip çıktım tekrar.6 gibi annemle eşime söyledim sancılarımı evde takip ettik bişeyler atıştırdım sürekli dua okudum gerçekten bu süreçte bana en iyi gelen dualardır insirah süresi bol bol okuyun. Meryem ana otunu suya koydu kardeşim derken saat 21.30 oldu sancılarım 3 dk da 1 e düşmüştü hadi artık gidelim dedik. Hastanede açıklığım 6cm olmuştu şok oldum . Biraz suni ile desteklediler yarım saat içinde 8 cm olmuştu. O sırada suyum geldi. Bir süre daha geçince okunman geldikçe ikin dediler ama o süreç zorladı kendimi geri çektiğim için yırtılmam oldu sanırım kaç dikiş olduğunu da söylemediler. Ama bebeğim22.45te doğdu her şeye bedeldi şuan emzirdim yanımda. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin.. 🌸
Sonunda bende doğurdum. Pozitif normal doğum hikayem..🙏
Benimcanimoglum_55 gözünüz aydın, sizin adınıza çok sevindiim
Benimcanimoglum_55 amin gözünüz aydın. Kaç haftalık doğurdunuz acaba
Benimcanimoglum_55 maşallah barekallah güzel bi doğum hikayrniz var inşallah bizlerde şu gibi doğumlar geçiririz
Benimcanimoglum_55 Rabbim güzel uzun ömürler nasip etsn inşallah 🤲 darisi biz bekleyenlerin başına bizede Su gibi doğumlar nasip olur insallah
Benimcanimoglum_55 Maşallah, Allahım evladınızı size bağışlasın🤲🏻🌸
Benimcanimoglum_55 su gibi doğumun olmuş maşallah, darısı başıma 🥰🥰🧿🧿
Benimcanimoglum_55 kendinizi geri çekmekten kasıt nedir? Normalde başı gorundukten sonra ikinmayin bebek yolunu biliyor derler, ıkinimca yırtık olurmuş.
Benimcanimoglum_55 maşallah ne güzel bir doğum rabbim bizlerede güzel doğumlar nasip etsin bizlerede dua edin ne olur inşirah suresinimi okudunuz işkakmı peki
Benimcanimoglum_55 gözünüz aydın ne mutlu size
Darısı bekleyen bütün annelere inşallah
Özel hastane mi yoksa devlette mi oldu ?
Benimcanimoglum_55 maşallah ne güzel darısı bizlere inşallah 🩷
Benimcanimoglum_55 gözün ayrın canım maşallah 🧿🧿
Ramerya 39+5 te doğdu
SMB devlette oldu teşekkür ederim
Nefise2000 inşirah suresini okudum sürekli
Kvrck okunmayı bıraktım bir süre sonra nefesim yetmedi