Zeyneb99 Kizlar meraba nasilsiz 26+2 olduk biz yarin doplere dusucem bebegimin her yeri anlasilir dimi
Deletedmom434 Zeyneb99 doopler ile bebeğin kalbi inceleniyor detaylı usg bile bütün organlarına parmaklarına bakılır
AygyulSina Zeyneb99 dopller bebegin gelisimine kan akisina bakiliyor. Banada son haftalarda cok sık yapildi plasenta kireclenmesi vardi bende
Deletedmom434 Pyrz86 detaylıda tüm organlara,el ayağa bakılır dooplerde uterus damarları,göbek kordonu ve bebekte kan akımlarını incelemek için yapılır detaylı usg 18-24 haftalar arası yapılır
Pyrz86 Deletedmom434 ben detaylı yaptırdım yeni ,dediğiniz tüm organlara bakıldı bilgi verildi kalbinde parlaklık var dedi ve bir değerim sınırda olduğunu söyleyip perinotolojiye yolladı sizin doppler dediğiniz kalbe bakıyorsa farklı bişey se onuda yaptırayım tam anlıyamadım ikisinin farkını 🤔
Pyrz86 Deletedmom434 bunun için ayrıca baktırayım ozaman kimse baba bişey demedi bu konu için detaylı gibi mi fiyatı bilgin var mı canım?
Deletedmom434 Pyrz86 fiyat bilgim maalesef yok canım ama bir post açıp şehir etiketinde bulunursan yardımcı olan çıkabilir