elif475475 Momtsy bugün de üçüncü kez bu tarz bir post görüyorum üçüncü kez yazıyorum benimki tam tersi DARLAŞTI. Kulaktan dolma bilgilerle kendinizi üzmeyip doğumu bebeklerinize bırakmamız daha sağlıklı olur. Her doğumun kendi riskleri yan etkisi olur önemli olan sizin kendinize güveniniz ve bebeğinizin sağlıklı gelmesi
Bus_er Momtsy 2. Doğumum heehangi bi değişiklik yok diyor eşim bende bi fark sezmiyorum ilk dikiş 2 taneydi Dikişim de içerden 2 dısarsan 1 estetik dikiş yaptı 2 doktor da suanlık bı sorun yok
Momtsy elif475475 nasıl darlaştı acaba sebebi ne internette doğumdan sonra genişleme olur yazıyorda 😏 dikişmi atıldı
Lina-hevi Ben 3 kere normal doğum yaptım dikiş atıldı hep çok çok olmasa da biraz genişledi haliyle sonuçta 3-4 kiloluk bebek çıkıyor
elif475475 Momtsy doktorunuza estetik dikiş bilip bilmediğini sormanız yeterli Benimkisi estetik dikiş yaptı ve iz bile kalmadı diyebilirim yerini bildiğim için izi sadece ben anlarım 😁
Gulsumee elif475475 merhaba normal doğum esnasında mı atılıyor bu estetik dikiş birde dikiş atılması için illaki kesi mi atılması gerekiyor