Bidemet Umrunuzda bile olmasın. Bundan birkaç sene önce bu zorbalığı yaşayıp tek kendimiz yaşıyoruz sanıyorduk ve kimse bahsetmiyordu. Ben birkaç erkek çocuğu olan arkadaşımla sohbet ederken farkettim onlara da aynı şeylerin yapıldığını. Sonra burada da çok yazılmaya başlandı, artık buna karşı koyacağız hep birlikte 🤝
Bir oğlum var, dünyadaki en büyük aşkım. Böyle bir aşk yaşayacağım aklıma gelmezdi hayal bile edemezdim. Anne-ogul arasındaki bağ çok özel oluyor buna eminim. Diğer kişilerin söyledikleri ya kıskançlıktan ya da zamanında aynı şey kız çocuklarına yapıldığı için onun dışa vurumu… Bir eski jenerasyonda kız cocuk kötülenip oğlan o kadar yüceltilmiş ki insanlarda artık antipati oluşmuş. Farkında değiller ama şu an aynısını yapıyorlar. İkinciye hamileyim bir de kızım olacak. Çok mutluyum tabii ki, oğlan olsa da çok mutlu olurdum. Ama insanlar bu sefer inşallah kız olur dedikçe sinirlerime dokundu, kız cocuk bir ayrı bilmem ne lafları.. Valla erkek çocuk da bir ayrı ya. Hepsinin yeri ayrı.