Sumisali_ Meryem345 ay yok mümkün değil güzelleşme falan yok simsiyah bıyığım oldu resmen leke oldu burnum yanaklarım feciyim 😁 sanırım kişinin kendisiyle alakalı erkek kızla alakalı değil gibi.
Nzlelms Meryem345 benim ilk bebegim erkek. Hiç ama hiç değişmedim, cirkinlesmedim aksine güzelleşttim diyebilirim. Burun şişmesi, ödem hiç yaşamadım. Hatta normalde sivilce problemim var cildim bile çok iyi diyebilirim. 😊 38+1 deyim
Selcanmehmet Meryem345 evlâdım kızı erkeği olmaz eğer erkekse de vardır rabbimin bi bildiği. Ben erkek çocuklarına aşırı düşkünüm hep oğlum olsun istemiştim kızım olacak allah izin verirse. Ve şu an o kadar alıştım ki ona daha tanışmadan. Erkek olacak erkeğe döndü deseler ağlarım resmen. Kızıyorum kendime başlarda hep erkek erkek dediğim için
Meryem345 Selcanmehmet hayır aslında 2 oğlum var ve insan olmayanı da istiyor sadece ☺️ tabiki evlat ayrımı olmaz 💖
huysuz__ Meryem345 ilk kızımda çok güzeldi cildim, oğlumda da öyle .. 3 numara yine kız , mahvetti pul pul dökülmeler,sivilceler bitmedi doğuma kadar, bi de ağzım burnum arşa çıkmıştı ödemden😅
Crocus20 Meryem345 bence hamile kaldığımızda ki hormonlarımıza göre değişiyor bu iş. Oğluma hamileyken hem lekelendim ben her yerimde sivilceler çıkmıştı. Şimdi kızıma hamileyim ve ne leke oldum ne sivilce çıktı cildim gayet güzel 💕
huysuz__ Ebaki hiç öyle deme keşke bize yakışmaz ❤️ kimin kimden olacağı, nerde doğacağı , nasıl öleceği Rabbimizin takdiri, böyle uygun görmüş hamdolsun, sağlıkla gelsin inşallah. Vermediklerini de tatmayı nasip etsin 🤲🏼
NKaratk Meryem345 erkek güzelleştirir kız annenin güzelliğini alır çirkinleştirir derler ama bende tam tersi oldu. Kız bebek bekliyorum cinsiyeti öğrenmeden önce herkes ‘senin oğlun olacak bak gör güzelleştin’ diyordu ✨
Mhtpdrmz06 Meryem345 normalde kız çirkinleştirir derler. Oğluma hamileyken 9 ay burnum kırmızı gezdim 🤣 hep gripdim burnum aktı hep burnum şişti ben onda çirkinleştim bence. Şimdi kızıma hamileyim ablam falan yüzüne ne kullanıyosun yüzün ışıl ışıl diyo mesela hiç belli olmuyo. Oğlumda da karnım top gibiydi şimdi kızımda da top gibi 🤣 herkeste farklı bence
Rabiul Meryem345 cinsiyeti öğrenmeden önce eşime sorup sorup durdum aşkım güzelleştim mi çirkinleştim mi diye 😆😆 hep çok güzelsin diyip durdu kızım oldu hurafe yani 😆 Doğumdan 1 gün önce suratımı sivilce bastı doğum yaptım hepsi kurudu
Nazo77 Meryem345 Bende bir değişim yok aynıyım oğlum olacak inşaAllah.Annem yüzde lekelenme yaşarmış şükür bende oda yok.