Fekf Hamileyim bugün ağrım var adım attığımda sag kasigimda böyle şiddetli ağrı hissediyorum bu az önce oldu büyük bir sorun mu
Annelikmghb Fekf 25 haftadayim gebeligin basindan beri bu tarz agrilar oluyor doktor normal dedi kanama olmadigi surece normal diyor
fairytale_ Fekf 24. Haftam bitti o ağrılar bendede oluyor normal dıyor doktorlar rahim büyüdükçe ağrı olması🥰
Fi557 Fekf bende yeni hamilryim canım karnımda agrı vsr gittim bugun dr gaz var karnında dedi normal agrılar ilk ayda dedi
Fi557 Kızlar bişey daha sorcam 5 haftalık dedi Dr kese çok güzel hersey yolunda dedi ama kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi bebek var mı kesede hiç sormadım varmıdır sizce fairytale_
fairytale_ Fi557 şuan küçük olduğu için kalp atışını duymamış olabilirsin canım kesen için doktor güzel dediyse ilerleyen haftalarda kalp atışını duyabilirsin 🌸hayırlı haberler alırsın inşAlllah
Fi557 Fekf ya hatırlamıyorum baktı gebesin evet kesende güzel bebek daha çok asagıda dedi ki üç haft sonra gel kalp atışına bakalım dedi