Sedaguney Kızlar gecikmenin 4. Günü sabah kan verdim 449 çıktı sizce değer nasıl düşük mü yoksa sizlerinde öylemiydi geç döllenme olabilir mi 4+4 üm
Mami68 Sedaguney düşük yada normal diye adlandırılamaz ilk alınan kanda normal olup olmadığı ikinci alınan kanda belli olur düzenli artış varsa normaldir
Aslaninannesi_ Benim iki gün gecikmişti değerim 94 Tü iki gün sonra tekrar yaptım yani 4 gün gecikmeydi 330 çıktı daha da beta bakmadık artış var diye zaten gayet normal yani 🌺
Granit Ben hiç kan vermedim .biraz bekledim direk ultrasonla bakmaya gittim .bu iki kat arttı mı az mı çok mu şeyler bana çok stres yaptırıyor.gittiğimde keseyi gördüm direk.
Sedaguney Granit bende mi öyle yapsam ama düşünüyorum kendi kendime kuruyorum bişeyler hakkımızda hayırlısı
Granit Sedaguney ben de kendi kendime çok kuruyorum e nabızda sürekli sonuç bakmaktansa akışına bıraktım. Hayırlısı olsun
Aslaninannesi_ Sedaguney valla doktor bana düşük dedi beni de bi korkuttu ama sonra 330 küsür çıkınca sorun yok dedi suan 17.ci haftaya doğru gidiyoruz bir sorun yok .
Aslaninannesi_ Sedaguney canım adet gecikmesinin 10. Günü keseyi gördük keseyi gördükten 8 gün sonra bebeği gördük