gizemgb Selam kızlar 18. Haftamdayım şuan kan ilacı, decavit, b12 ve d vitamini olarak 4 tane ilaç kullanıyorum. Ve mide ağrısı yapıyor yani bir iki gün almayıp denediğim zaman ağrı olmadı. Mide koruyucu kullanmalıyım sanırım ama doktorum vermedi 🤔 kullanan var mı ne önerirsiniz
Ikrmels Bn kan hapından başka hiç bi ilacı kullanmadım bulantı yapıyordu hiç bi sorunum da yok çok şükür 😊
Hulya57 Ikrmels bende kan ilaci kullanıyorum sabahlari aç karna alıyorum midem cok agrıyo ilaçi alır almaz
Ikrmels gizemgb ya devamını da yazıcaktım dalgınlıkla işrete bastım ya 😂😂😂 miğde koruyucu vereceklerini sanmıyorum verseler bana da verirlerdi çünkü aynı durumdyk
Hulya57 Minnos53 ilacı mi sütle iciyorsunuz ben zararlı die biliyorum canim su ile almak gerekir die biliyorum d vitamin i icyrm 6 damla meywe suyuna koysam nasıl olur dedim eczaci ya yan etki yapar su ile alın dedi
Minnos53 Hulya57 d vitamini bilmemde benimde içince mideme dizliyor ilaçlar o yüzden süt tercih ediyorum zararını bilmiyorum açıkcası
gizemgb Minnos53 bence bunu doktorunuza bi danışın hiç bir ilaç su dışında bir sıvıyla alınmamalı diye biliyorum. Etkisi olmayacağı gibi zararı da olabilir Allah korusun