2209 mrvasln ben de geçen salıdan beri ne yaşadım bir Allah bir ben biliriz 10 gun oldu bugün yarın da bakmazlarsa Salı gününe kalacağım nasıl geçecek bakalım bizim burada 1100 tl şimdilik
mrvasln 2209 aynen ya insan ister istemez korkuyor hayal kuruyor ona göre hareket ediyor varsa ayrı yoksa ayrı dert gerçekten çok zor bende merak ediyorum bilen biri cevaplasa yada başına gelen biri en geç kaç haftada bebek kendini gösterir boş gebelik belirtileri nelerdir ne bilim bir sürü soru var aklımda ama soruları bile dilim dönüp yazıya dokemiyorum.. geç döllenme neye göre hesaplanıyor acaba
2209 mrvasln geç döllenme söyle oluyormuş profesör oldum bu konuda artık ben 21 temmuzda adet oldum ama ilişkim 3 ağustosta oldu yumurtlama döneminde. Bebek 3 ağustostan sonra oluyorsa geç döllenme oluyormuş benimki planlı olduğu için ben o günü beklemiştim. Diğer sorular benim de kafamı karıştırıyor 10. Haftaya kadar beklemek gerekiyormuş ama önemli olan o
mrvasln 2209 hangi tarihe göre onuncu hafta mesela ve kesenin günlük büyümesi ne kadar dedi ya doktor 25 mm olması gerekiyor bebek görünmesi için benm on günde 4 mm büyümüş ve bence çok az ve normal değil gittin mi sen doktora haber ver cnm
mrvasln 2209 aldılar mı nasıl alacaklar çok geçmiş olsun canm ne denir bu durumda Bilemiyorum Rabbım neylerse güzel eyler kalbini temiz tut tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat Nasib olsun kucagin dolsun inşallah.. banada oyle derler yüksek ihtimal çünkü aklımın işi değil 10 günde kesenin sadece 4 m büyümesi bir hafta nasıl bekleyeceğim hiç bir fikrim yok belirsizlik zor
Sumeyye-Emre 2209 😕 ne denir bilemedim çok üzüldüm canım ins tez zamanda hayırlısıyla annelik duygusunu tadarsın bebeğin olur alırsın kucağına
Mcz03 Merhabalar kızlar bende dün gittim Dr. 8. Hafta bebek kalp atışı alamadık bir hafta daha bekle dedi ama ümitli konuşmadı…
mrvasln Mcz03 nasıl yani anlamadım tam siz de kürtaj mi olacaksınız yoksa ilaçla düşürme mi yapacaklar size de çok con geçmiş olsun Rabbım tekrardan en güzeliyle hayırla sağlıkla Nasib etsin
Mcz03 Ewet canım bi kaçgün sonra gideceğim büyük ihtimal dedi kürtaj çünkü dedi çok ümitlendirmek istemiyoeum yüzde bir ihtimal veriyorum dedi Dr. Ne yapalım kısmet değilmiş ilk duyunca tabii ki çok kötü oldum hayırlısı nediyelm Allah en iyisini bilir. Rabbim sizede şifa versin inş sizinki sğlıklı olur 🤲
EsilaMiracAyazEren_Moms Dduman şu an 20 haftalığız biz. Hareketleri hissetmeye başladım. Haftaya kontrolümüz var . Herşey normal seyrinde ilerliyor şu an
Mcz03 Normal gebelik belirtiler var yine ağıztadımın olmaması bulantı hissi süreç normal ama gebelik sağlıksız ilrliyor ben de artık kendimi kürtaja hazırlıyorum inş sıkıntılı bi durum olmaz yani kabullendim
mrvasln Mcz03 kürtaj nasıl olacak neden bekletiyor doktor beklemekte sıkıntı değil mi eğer kesin bir durum varsa ne bilim ya süreç çok zor bir süreç aklım almıyor bu hamileliğin çok farklı çöm stresli
Mcz03 Nasıl olacak bilmiyorum konuşmadık. Bir hafta daha bekleyelim dedi bi umut belki kalp atışı olur diye, yarın Dr gideceğim bakalım eğerki durum aynı ise artık kürtaj nasıl nezaman olacak konuşuruz. Ewet zor bir süreç