Zhrbjts Tecrubesi olan arkadaşlar lütfen yazabilir mi hangisi daha iyi acaba karar veremiyorum yoksa özelde gidip paket alıcam
aaydingulsahhh Zhrbjts ben yakın olduğu için etliğe gidiyorum. Bilkent de yakın olsaydı eğer bilkenti tercih ederdim.. çünkü ankaradakiler yani reel de tanıdıklarım da .. bu platformda da bilkenti daha çok övüyorlar
aaydingulsahhh Zhrbjts ama ettikten de çok memnunum .. herkes orayı daha çok övdüğü için tercih ederdim diyorum
Zhrbjts aaydingulsahhh ben bilkent necati hocaya takipliyim iyi ama resim yok acıklama yok kimse bir sey demiyor herseyi aklina gelirse sen soruyorsun devlette acaba bolment cok yogun oldugu icin mi dedim etlik nasıl biraz daha durgun mu acaba bilkente gore
aaydingulsahhh Zhrbjts aynı aynı ultrason fotoğrafı vermiyor .. hocalar güler yüzlü ilgili bilgilendiriyor merak ettiğini sorabilirsin diyor ben sait erbey ve Sümeyye mermiye gidiyorum ikiside mükemmel ben çok memnunum
Zhrbjts Danino normalmi olmustu esin yanınıza gelebiliyor mu sanciyı tek mi çekiyorsunuz yoksa yanınıza birilerini alıyorlarmı
Minnikpatates Zhrbjts mamak devlete git bacım bende oraya gıdıyorum ama tarama testlerini yapmıyor ondada etlige gidersin nolcak eşimi benim kontrollerde aldı raşit hoca saolsun iyi bi doktor
Birbebekannesi01 İlk doğumumda bilkente gittim memnun kaldığım için yine bilkente gidiyorum fakat normal kadın doğum polikliniği değil perinatoloji bölümü takipliyim ilk gebeligimde gebelik zehirlenmesi yaşadığım için. Perinatoloji daha sık ve özenli takip ediyor Dr ve asistanlar ilgili son gittiğimde uzman doktora denk geldim usg ekranı çevirip bebegin görünen organlarını gösterdi kalp atışını dinledik usg çıktığı verdi çok ilgiliydi. Doğum servisinde odalar tek kişilik de var çift te ben tek kişilikte yattım normal doğum yapacaklara ebeler plates topu getirip odada yardımcı oluyormuş arkadaşımdan biliyorum odanın içinde sıcak duş alma imkanı da var yani aklıma gelenler bu kadar sormak istediğiniz başka bisey olursa cevaplarım 🙃
123blogggh Birbebekannesi01 bende Bilkent perinatoloji takipliyim sanırım siz sezeryan oldunuz ama normal doğum sürecinde sancı çekerken refakatçi kalabiliyor mu yanınızda biliyor musunuz
Neslymmm Birbebekannesi01 merhaba, kaçıncı haftada doğum yaptınız, tek oda olması şans işi mi, perinatoloji de servise geçince mi refakatçı alınıyor, sancı vs de yalnızmısınız, sezeryana hemen mi karar verildi
Birbebekannesi01 123blogggh evet bi önceki yorumumda bahsettiğim arkadaşımın yanında annesi vardi sanci çekerken ama suni vermemislerdi kendi sancisiyla normal odasındaydi
Dilek0638 Zhrbjts etlik bana çok yakın olduğu için tercih ediyorum başından beri oraya takipliyim doktorlar çok ilgili bana göre ve asistanlar da Bilkent’te eğitim görüp geliyomuş doktorlar konuşurken duymuştum
Hasret18ayaz Zhrbjts kesinlikle Zübeyde hanım ilgi alakadan çok memnundum fotoğrafta veriyorlardı doğumunda eşimi ve annemi yanıma aldılar ben memnunum 2022 yılında doğum yaptım ama başhekimlik hastasiydim torpil bulursanız mukkemel
Birbebekannesi01 Hasret18ayaz Zübeyde Hanım için ilk defa olumlu yorum duydum desem 🤭 oraya kim gittiyse söyledikleri ilk şey insan gibi muamele etmiyorlar bağırıp kızıp duruyolar oldu o yüzden gebeliklerimde yanından yakınından geçmedim vallahi
Hasret18ayaz Birbebekannesi01 vallahi ben çok memnundum özel hastane gibiydi sancı çekerken eşim annem yanımdaydı kontrollerimde asla sıra beklemedim sürekli hastanede yattım çok ilgilileri
Aeell Birbebekannesi01 doğru söylemişler ama etlik şehirle etlik Zübeyde ayrı bende kısmet okursa etlik şehir hastanesinde yapcam bilkentte doğum yapan arkadaşlarım var çok memnunlar ama bize çok uzak o yüzden Zübeyde hanimda iki yengem doğum yaptı neler neler demisler banami sordu.n çocuk yaparken sus bağırma adam akkili çek sancıni VS.