GizemCengiz maalesef olmuyomus canm ya bnde girerken aynsni sylemistim ama mumkun degl demisleru zaten bn amelythanenin kapisindan iceri girince korkudan bayilmistm sanirim bnm aci esigin cok fazla dusuk ama o cok fazla cekecegn acinin sadce odana gelene kadar olcagnu unutma maksimum 10 dk oda amlythanenle odan arasndaki mesafeye bagli ve cidden kafan bi milyon bn sarhos muyummmm hep senin yuzunden diyip esime bagrmisim hatta seni gormek istemyorm flan demisim he bide sunu unutmamak gerek odaya gelnce karnini siliyolar alttan parmakla kanini bosaltyolar oda acitiyo baya ama anlik ve son olarak seni sedyeden yatagina atyolar iki kisi yukardan iki kisi bacaklardan tutup yataga hooopp oda acitiyo zaten felcli gbi sirt ustu yatyosun yan donmek yurek ister sanirim acisi fazla oluyo cok korkutmak istemem ama bunlari syluyotm ki bunlara gore kndni hazrla zatn bunlar olcak dye dusun olmaynca sevinnnn birinden birini yasarsan bile en azndan sunu yasamadm dyip kndni rahtlattt 🙂 Hurmayi sakinnn unutma ve bol bol yuru o yuruyus sayesnde bu kadar aci ceken ben eve geldgimin ikimci gnu sanki hc dogum yapmamiscasna ayaklandim sadce egilip kalkmam birazcik sizlatti canimi ama cok minnacik bi aci yuruken ve ayakta olmak bni asiri rahatlatyodu acimi kesiyodu hastnede bnlw brlikte 4 seseryanli vrdi ayni kattaydik ve bn surekli kolidorda yuruyodum onlar ara sira yuruyodu en once bn taburcu oldum yuruyus gaz cikarmadada bir numara cunku hem ilk ayaga kalkmak bnim canimi hic acitmadi o kotu ddegil sondayi bayiltip taktir sondayi cikartken cok az bi yanma oluuo anlik ama hc aci yok zaten o melegi odana getrdklerinde tum acilarin btmis olucak😊