bebegim35_ Merhabalar 10 haziranda kürtaj oldum maalesef doktor 2 regl dönemi beklememi önerdi şimdi nasipse yeniden deniyoruz siz ne zaman hamile kaldınız kürtaj sonrası hemen tutar derler doğru mu acaba 🥹
RiRi22 bebegim35_ ben 3 kez kürtaj oldum hemen hemen 4- 5 ay ara ile hamile kalmıştım. En son Ağustos 2023 te kurtaj oldum Şubat’ta hamile kaldım. Çok şükür sağlıklı ilerliyoruz. Ben her kürtajdan sonra 3 ay hep ara vermiştim üzüldüğüm için.
Kkardelenn1 bebegim35_ bende 11 Haziran da kürtaj oldum doktorum korunma dedi bu ay oluştu sanmıştık kimyasala döndü maalesef doktorum sorun yok demeyebilirsin dedi
bebegim35_ RiRi22 Çok şükür rabbim sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin bana da nasip olur inşallah 🥹🥹
Yildiz1- Doktorum bana da 2 ay bekle demişti 2 ay bitimi anında tuttu şimdi 2 buçuk ay sonra bebişimiz geliyor insalllah 🙏
bebegim35_ Yildiz1- yaa çok sevindim peki nasıl ilerlediniz ben ovulasyon testi kullanıyorum ama bilemedim bu ay da ovulasyon testinde hiç pik göremedim açıkçası 🥺
1hamle Canım bir adet sonrası hamile olduğumu öğrendim doktor 3 ay bekle demişti ama iyi ki beklemedim ya
bebegim35_ 1hamle ya haklısınız aslında doktorum da aynı şeyi dedi iki günde bir ilişki daha iyiymiş sanırım öyle mi
Yildiz1- @1hamle vallahi ovulasyon döneminde olmadı o zamanda yaptık ama reglim 6 gün sürer biter bitmez denedik hesaplamalara göre regl bitiminnn hemen ardından tuttu