Benimcanimoglum_55 Yaklaşık2-3 saattir belimden kasıklarıma vuran ağrı var. Düzenli bi şekilde geliyor 5-6 dk da bir . Ama öyle doğum sancısı gibi bağırtmıyor ama şiddetli yerimden oynayamıyorum. Hastaneye hemen gitmeli miyim? Biraz evde çekip öyle mi gitmeliyim bilemiyorum.
Eliyuss Benimcanimoglum_55 benim doktorum 5 dk bı 1 saat sürerse hemen gel demişti . Ama evim de yakındı hastaneye onu da sordu . Eviniz yakınsa eğer 1 saat boyunca 5 dk bı sancı geliyorsa duşunuzu alın ve gidin hastaneye
bilgeeS Benimcanimoglum_55 nasıl bir sancı benimde var ama kasığımda çok değil anlamazsam diye tedirginim
Mavispembis1_ Bence kesinlikle evde çekmelisin, sıcak suya gir çömel kalk evde birşeyler ye gücün olsun hastaneye gittiğinde nst vs takarlar yataktan kalkamazsın 🥹 evin yakınsa eğer evde çekmeni öneririm sağlıcakla gelsin yavrucak
-guzelanne1 Benm de bu şekilde başlamıştı ben direkt gitmiştim hastanede çektim sancımı bence sizde gidin ne kadar hızlı ilerleyeceği belli olmaz çünkü
Eliyuss bilgeeS herkesin sancısı farklı oluyor . Sancı takibi yapmalısınız . Kaç dk da bir sancı geliyor ona bakın . 5 da bir 1 dk sürüyorsa hastaneye gitmelisiniz