aslaninannesi7 Tgbashnn bende yedim ya sonra vicdan azabı çektim çok pişman oldum ana canım çekiyor sürekli ne yapıcam bilmiyorum
Tgbashnn aslaninannesi7 bence bişey olmaz millet neler yiyor bence biz biraz takıntı haline getiriyoruz bişey olucak diye korkuyoruz 🤗
aslaninannesi7 Tgbashnn yani ona bakarsan her yediğimiz doğal değil de işte nispeten sağlıklı şeyler yemek zorunda hissediyor kendini. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏
Hgayretli pims Dip balıklarının tüketimi önerilmiyor yüksek miktarda ağır metal içermesi sebebiyle o sebeple yüzey balıkları tüketebilirsiniz somon, orkinos, palamut, uskumru, sardalya, istavrit ve hamsi gibi
Babymom07 pims dip balıkları yenmiyor canım ben hamileyken somon istavrit alabalık yedim alabalık havuzda yetişenlerden. Küçük balıklar yiyebilirsin demişti banada doktor
pims Applesmile eşimin annesi köyde yaşıyor köy yumurtası süt falan ordan geliyor fakat nekadar doğal beslenmeye çalışsakta hamilelikte koku hissiyatı dengeleri bozdu 🥰
ayseheyecanli Yanlışınız var asıl uskumru hamilelikte çok önemli eşim çıkmasını dört gözle bekliyor en çok B12 D ,vitatimini,omega3 onda var
Ebbruc pims valla en başından beri 2-3 haftada bi somon yiyorum sadece şimdilik, hamsi zamanı gelsin ona da geçiş yaparım ☺️
tubavarlikk pims evet , yetişkin evredeki balıklardan biraz kaçınıp daha küçük genç olanlar tercih edilmeliymiş mesela somun gibi büyük balıkları seçerken daha orta boy olmalıymış
Nazo77 pims Balıkla çok aram yok en çok tavuk severdim onu bile sayılı yedim etle hiç aram yok babası gibi et sevmeyecek galiba bu çocuk anlamadım gitti😅
Gizemx20 pims Normalde de vejeteryanım ama hamilelikte iyice tiksindim ve ne et ne balık ne tavuk doğru düzgün yiyemedim ama onun dışında yediklerime çok dikkat ettim umarım bir sorun ulaştırmaz ama elimde değildi 🥹🤢
Selin350 pims Parilti007 merhaba mezgit için internette dip balığı tüketilmemelidir diyor ama doktorunuz listeye eklemiş tüketmiş miydiniz bende yemek istiyorım ama karar veremedim