Tazeanneveminikleri aysegulpolat121 12+1 😌 bol mide bulantısı, halsizlik, baş ağrısı 🤕 bir de erkek yavrucağım var çok zor geçiyor… sizin nasıl geçiyor 😌
Eda_4141 myangelson ama brsey demesi erkek dusunuyorum dedi ama bakalım bazende Ulsraayonda bilen anlayam varsa tahlin söylermi dicektim
myangelson aysegulpolat121 yazarız zaten ara ara postlar açılıyor orada denk geliriz 😊😊 sizin de Mart bebisi olacak büyük ihtimalle zaten 😊
myangelson Eda_4141 erkek düşünüyorum demesi kemik yapısından dolayı işte 16-20 haftalarda kesinleşir cinsiyet. Burada tahmin edenler oluyor dilerseniz post açın cinsiyet tahmini yapan kişiler bakar
aysegulpolat121 Tazeanneveminikleri rabbim yardimcin olsun canim . Benim hic mide bulantim kusmam olmadi sadece bazen basim agriyor onun disinda 3 gun mide yanmam oldu iyi geciyor simdilik cok şükür 🙏
Tazeanneveminikleri aysegulpolat121 Allah razı olsun canımm. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Aman maşallah de bunlarla sınırlı kalsın 🙏🌸
myangelson aysegulpolat121 bizim de 19 Mart gözüküyor ama sezaryen olacağı için Mart başı olacak muhtemelen 😊
myangelson aysegulpolat121 evet sağlık sorunlarından dolayı sezaryen oldum bir de acil ameliyata alındım erken dogumdu
aysegulpolat121 mcansu rabbim yardimcin olsun insallah saglicakla alalimda katlaniriz her seylerine☺️
Citirmom Bir şey sorucam, sata göre 12 haftalık olunca mı spora başlanıyor yoksa bebeğin gelişimine göre 12 haftalık olması mı bekleniyor
mcansu aysegulpolat121 amin canım inşallah normalde yine idare ederim de 3 yaşına girecek bide oğlum var ondan biraz da