ezell34 8 i sabahı uyandım kasıklarımda ince bir ağrı 20 dkda bir veya yarım saatte bir gelip giden. Gece 10 a kadar sürdü bu sekilde düzensiz geldiginde biraz can yakan sancılar. Doktoruma yazdım doktorda yalancı sancı olabailecegi söyledi cnkü aralıklar düzensizdi. Eğer düzene gelirse hastaneye gel dedi hastanede bana 5 dk uzaklıkta. Gece 10 dan sonra yine düzensiz geldi fakat bu defa geldiginde dha cok can yakıyordu. Derken gece 3 te artk hem 10 dkda bir geliyordu hemde şiddeti artmısdı hastaneye giddim. Yalancı sancı olmadıgını söylediler ve 1 bucuk cm acıklık oldugunu söylediler.yatıs verildi. Yine 5 dkda bir gelip gidiyordu dayanlırdı tabi geldiginde cna yakıyordu derken hızlı acılma olması için suni sancı verdiler oda yavas etki ediyordu. Saat gece 3 ten 10 a kadar gelip gidiyordu ama idare edilirdi . Derken 10 dan 12 bucuga kadar suni sancı etki etmrye basladı 1 dkya düştü gelen sancı ve bayaa kasıklarda bıcak saplanıyor gibiydi sürekli bagırdım acıkcası . Polyanna olmaycam ilk dogumumdu 7 saat sürdü sancı içeri girince 3 ıkınmada çıktı inanılmaz bir his cok güzel duygu tabikide normal dogum en güzeli. Ama ben hayatımda böyle acı cekmedim. Ha bişey olmadı bakın burdayım günün sonunda tamamen sabır gerekli brn yapablrm demek gerek. Her kadının dogası bu. Son 3 saat cok zorluydu acıkcası🙂