Ebruaslan-21 Merhaba kizlar : pazartesi beta verdim 44 çıktı. Tekrardan bugün verdim sonucu 163 çıkmış yükseliş normal mi acaba
Duruu3 Ebruaslan-21 myangelson merhaba bende dün sağlık ocağa gebeligimi belirttim kan vermiştim 7 haftlik 49587 normal iyimi sizce
sukranbzty1 Ne zamandan sonra artık kan vermememiz gerekiyor ben de 2. Kani bugün verdim yarın çıkacak 100 üzeri çıkarsa 1 hafta vermeyi düşünmüyorum
Gokturkmom_ sukranbzty1 ben sadece 1 kere verdim beta takibi yapmadım ,insanı strese sokuyor sadece bu durum bence
Ebruaslan-21 Gokturkmom_ aynen bende daha vermeyeceğim cumartesi doktor kontrolüm var , artık ultrasyondan devam ederim
myangelson Duruu3 kese görüldükten sonra beta bakılmaz sağlık ocağında kan verirken rutin olarak bakılıyor zaten betanın bir anlamı yok yani sizin haftanızda
Ebruaslan-21 Duruu3 bende tam anlamıyorum işte ama sizin baya yüksek çıkmış , isterseniz doktora gidin bebekde gözükebilir bu değerle diye biliyorum
Duruu3 Ebruaslan-21 kuzum 6 haftalıkken gittim gördüm keseyi ama böyle sanki içimden ikiz geçiyor gibi anlam veremedim😱
Aslaninannesi_ Canım daha kan verip strese sokma kendini bende bir kere öğrenmek için iki gün sonra da artış varmı diye bakmıştım ondan sonra doktor kontrolünde devam ettik
sukranbzty1 Gokturkmom_ yaaa daha sonra muaneye mi gittiniz bı sorun çıktı mı peki yoksa gayet iyimi durumlar
sukranbzty1 Gokturkmom_ yaaaaa Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısi tüm isteyenlere ve. Banada nasip etsin dua edin bana yarın ki sonucum güzel ve yüksek ciksinn asilama ile hamiş kaldim çok korkuyor ve aynı zamanda çok heyecanlıymm🥹🥰
Gokturkmom_ sukranbzty1 Amin inşallah ☺️🌸 inşallah güzel sonuçlar alırsınız kendinizi strese sokmayın