nssonmez 32 haftalığım en başından beri baş büyüklüğü vucuduna göre önde gidiyor 2,5 hafta önde olduğunu söyledi ama tam sebep söylemiyorlar sizce bir sıkıntı olurmu ve kilosuda önde gidiyor 2170 olmuş normalde 1800-1900 olması lazım deniyor
Ayno9798 nssonmez ah canımm bana da doktorum aynısını söyledi koca kafalı bir oğlun olucak nasipse dedi , kilosu da fazla ve suyu da fazla ama kafa büyüklüğü genetik olduğunu söyledi çünkü ben fetal dna yaptırdım şükürler olsun temiz geldi . Su ve kilo fazlalığını da gebelik şekerim olduğu için olduğunu söyledi . Sordun mu doktoruna bir sokıntı var mı neden kafası büyük diye ? Muhtemelen genetiktir senin ki de canım
Bimuallime4 nssonmez benim de aynı bebeğimin kafası büyük ama kilosu da fazla . Ama genetik dedi doktorum. Benim ilk bebeğimde aynıydı . Eşimde aynı koca kafalı .
nssonmez Ayno9798 banada genetik olduğunu söyledi kayınvalidem eşim içinde aynısını söyledi onada öyle demişler hatta bende normal doğum yapmak istediğim için sanırım ona engel olabilirmiş bizde fetal dna yaptırmıştık temiz çıkmıştı o yüzden içim rahattı ama şeker yüklemesi yapılmadı açlık tokluk baktı doktorum gerek olmadığını söyledi
_Aysegull27 Doktorum bana da öyle söylüyor 2 3 haftadır ve kilosu da önde gidiyor ama ben suyun içinde olduğu için ödemi olduğu için büyük göründüğünü düşünüyorum her doktorun kullandığı ultrason cihazida farkli gösteriyor bu arada bence çok kafana takma derim sadece vücut yapısına göre anormal mi değil mi onu sorman yeterli ben sordum normal dedi vucut gelişimine göre o şekilde içim rahatladı sende bir doktoruna görüş ama bence içini rahat tut kendine sıkıntı etme
nssonmez _Aysegull27 teşekkür ederim bencede dediğiniz gibi sağlık ocağı hemşiremde aynısı dedi suyuyla alakalı hemde net bir kilo söyleyemiyor doktorlar genelde erkek bebeğe hep iri diyolar dedi
Bimuallime4 nssonmez bu mecbur sezeryan olacak zaten ilki sezeryan olduğu için. Ama ilk bebeğimin kafası da büyüktü illa sezeryan olmalısın demedi o zman . Normal olabilirsin ama biraz zorlar seni dedi sadece