Ozgeyaman0101 Merhaba Amasya Çorum ve samsun da detaylı ultrason yaptıran varmı devlet Hastaneleri yapıyor mu perinatoloji servisinden mi randevu almam lazım oralara da randevu yok özel hastane 3.500 tl istedi
Nesizade05 Ozgeyaman0101 a Ozgeyaman0101 Amasya’da kolmedde yaptırdım her organına beynine kalbindeki odacıklara falan ayrıntılı bakıldı .devlette sadece genel bakılıyor
Tugbaayd Kadın doğum polikliniği içinde randevu veriliyor, mhrs den kendiniz randevu alamıyosunuz, poliklinik sekreteri yönlendirir
Ozgeyaman0101 Tugbaayd ben pazartesi gidip soracagım kadın doğuma ama daha önce gitmiştim ben perinatolojiye kayıt actı siz randevu alın dedi ama randevu yok
Tugbaayd Ozgeyaman0101 hastaneden hastaneye değişiyor demekki, zaten takipli hasta olduğum için direk haftasına uygun randevu verilmişti devlet hastanesinde
Ozgeyaman0101 Tugbaayd ama benim gittiğim hastanede perinatoloji servisi yok ben başka hastaneden almaya çalışıyorum o zaman hastanenin kadın doğum bölümüne randevu alayım belki Yönlendirir mi söylediginiz iyi oldu 🙏