Dilaralav Sna1244 teşekkür ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallah darısı isteyen herkese olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dilaralav Elifff2112 amin canım gerçekten kötü bi sancısı var. Son zamanlarda karın ağrısından çatlayacaktım bide regl yaklaştı diye midir hamileysem ondan mıdır kum döküyorum diye midir diye düşünüp duruyordum
Elifff2112 Dilaralav evet çok kötü bir sanci ben yere kapanıyordum sancısından doktor duvarları yumrukladıgin anlar olucak demişti yumrukladim gerçekten
Feyzamomyy Çoooookkk sevindimmmmm. Bende aynıydım dedim yaa benimkide 7 çıkmıştı çok çoook yeniydi. Ayy kucağınıza almayı nasip etsin rabbim yaaa 🌸🌸
Dilaralav Feyzamomyy inşallah canımmm 🥰 teşekkür ederim 🙏🏻 sen beta 7 öğrendiğinde kaç haftalıkmış canım
Sna1244 Kızlar bat 15 az önce lavobaya girdim çamaşırımda küçük kan vardı silincede çok açık pembe geldi
Dilaralav Sna1244 canım benim geçen ay başıma geldi adetim gecikmişti gecikmenin 2.günü pembe lekelenme oldu sonra kahverengiye döndü sonra da regl olmuştum 3 gün gecikmem olmuştu. Başka da böyle bişey yaşamadım
Dilaralav Elifff2112 canım benim ya 😞😞 rabbim tekrarını göstermesin 🙏🏻 ben de hâlâ döküyorum bence ve artık antibiyotik de kullanamayacağım bol su içip dua edeceğim