degisimdonusum Jiletle illa ki kanattığım için eldivenle denedim Baştan bi acıdı ama sonra alıştım ve tertemiz oldum Şimdilerde 2 hafta gibi ara verip aldım Hem çok çıkmamış oldu, hem uzamadılar, hem de tertemiz oldu Biraz uzun sürüyor ama sonuç bence başarılı
Aysenilh Eldiven en temizi miz gibi bi alıyosun köktrn bir ay sonra anca alıncak oluyo susn 34 haftalık hamilegim eldivrnle ayna karsısına aldım doguma kadar bi daha almamminş
Guzelanne56 2209 no kımyasal ağda genelde yasak degıl ama bana yasak. Kımyasal her gebeye yasak. Senın tek şansın ya ağda ya jılet yada tuylu gezmek hahahahah
2209 Guzelanne56 Guzelanne56 valla benim daha 7 haftalık. Ama ben öncesinde yani epilasyona gittim 8 seans yetmedi eve aldım evde yapıyordum ama yalan yok hepsi boşa gitti full jilet ile alıyorum iki uç günde bir her banyoda a dan z ye iki gün alma üçüncü gün uzuyor zaten ki o uçları görünüyor ben ona ayrı sinir oluyorum. Utanır insan ya doğumda acık oluyormuş bakarlar ederler ay derler diye ilk benim şimdi hiçbir tecrübem de yok o konuda 🤣🤣
Manolya-27 Tutaste_ kız git şok marketten al gelmişti iki tane de yedek başlık vardı içinde 🤭 ben aldım dün
myangelson Tutaste_ eder eder içinde 1 tane yedek başlığı da oluyor diye biliyorum o makineli olanda 😅
Tutaste_ myangelson evet 330 TL miş yedekli. Cidden ben jileti ozel bolgeme kullanıyorum sadece ama suan hiçbiyelime uzanamıyorum göbeğimden 😄😄😄 buyun yerimi jiletle alıcam artık doguma kadar. Ben lazere gittim asla Bi faydasını göremedim.
Guzelanne56 2209 ya sımdı göbek çıkmaya başlayınca goremıyorda insan😂 doğum yapsak sezeryan olsak en az 15 gün alamayız 15 günde ne hale gelırız tahmin edemiyorum 3 günde o kadar çıkıyorsa😂 epılasyon maalesef bır daha çocuk düşünmeyen kadınlara yarıyor doğurup bır daha doğurmama kararı alınca gitmek en mantıklısı 😂😂kaşlarım bile 3-4 günde doluyor bergrat ormanı gibiyim kız😂 2 günde bır alsak kanıyor kevgır gıbı oluyoruz almasak afedersın adam dokunsa eline batacak ıgrenc bısey😂😂😂
babyandmomy__ 2209 aa çok erken çıkmış senin tüylerin sanırım cihazla alakalı bende 7 haftalık hamileyim daha hiç tüyüm yok inşallah çıkmaz diyormuşum 😂😂
mcansu Tutaste_ iki hamilelik arası lazere gitmiştim ben 😁 koltukaltı bacak kol kısmından rahatım genitalde az buçuk çıkıyor onu da kuaföre gidiyorum ne yazık ki çok hoşlanmasam da çünkü bu hamileliğimde de karnım çok çabuk çıktı en rahat kuaför oluyor yine
myangelson Tutaste_ kesmiyor yara falan da yapmıyor bu ayriyetten bakmadan da alinabilir yani. Evet çevremde bu olayları çok duyduğum için doğum yaptıktan sonra lazere gitmeyi düşünüyorum bende 🥲
Merve_31 Tutaste_ ben direk jilet kullanıyorum asla ağda vuramam çok acır özel bölgem 😂 lazerim yarı da kaldı devam ederim doğumdan sonra
Tugcecimbisn Tutaste_ hiç batık yapmıyor ben makineyle alırken çok batığım oluyordu buna geçtim oh be dünya varmış dedim