tatlibebegim_ 1Anneadayiiii ayy senin adına çok çok sevindim canım benim nasibinde tüp bebekle miniğine kavuşmak varmış inşallah sağlıcakla kucağına alırsın güzel bi hamilelik geçirirsin🥰🌸
1Anneadayiiii tatlibebegim_ yaaa 🥰 seni görünce çok duygulanıyorum 🥹Allah razı olsun canım doğru söylüyorsun benim nasibimde tüp bebekten yanaymış Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu yolda uğraşan herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🤲🏻❤️
Elifff2112 1Anneadayiiii hayırlı olsun benim yengemin de dün 5. Gun embriyosu ile transfer yapıldı lütfen ona da dua edin 10 yıl sonra ilk denemeleri durumları yoktu bugüne kadar yeni yaptirdilar dua edin umutlari boşa gitmesin
1Anneadayiiii Elifff2112 Rabbim yardımcısı olsun inşallah herşey gönüllerince olur çok zorlu bi süreç Rabbim sabır ve sağlık versin yengenize inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatları olur sımsıkı tutunur bebişi 🤲🏻❤️😍
nisamom_ 1Anneadayiiii canım doktordan dönüyorum🥹 kimyasal gebelik geçiriyorum olmadı tutunamadı yavrum değerim düşmeye başlamış 😭 kendimi durduramıyorum ağlamaktan allaha emanet olun 👋🌸 herşey gönlünüzce olsun
1Anneadayiiii nisamom_ canımm yaa çok üzüldüm 🥺 Hayırlısı böyleymiş lütfen sıkma canını Rabbim en hayırlı zamanda en güzel şekilde yine nasip eder inşallah 🤲🏻