gayesblog Hanımlar ben +9 ile devam ediyorum 52 kg ile hamile kalmıştım😅 Biraz fazla geliyor en son bebeğim 1300 kg dı. Sizler bu haftalarda kaç kilo aldınız bebişler kaç kilo 🥰
Guzelanne56 gayesblog 23 hafta 8 kılo 😀 İlk bebegımde 23 haftada 18 kılo almıştım kendımı fit oğlu fit hissediyorum ilkıne göre 😁
perihankrkya gayesblog 50 ile hamile kaldim 33+5de gittiğimizde 65 kiloydum bebeğimde 2bucuk kiloydu suan 34+5im 36+5de kontrolümüz var ☺️
Gunesoruc Guzelanne56 Ben haziranda doğum yaptım 22 kilo almıştım 70 ile hamile kaldım 92de doğurdum bebeğim 3600 doğdu
Eluskonunannesi gayesblog aynı haftadayız 56 kilo ile hamile kaldım şu an 62 kiloyum. Gebelik şekeri çıkınca yediklerime dikkat etmeye başladım bir aydır hiç kilo almadım. Bebek kilo alıyor ben zayıflıyorum galiba 🥺
Altntp gayesblog ılkınde 50 ıle hamıle kaldım 70 ıle doğuma gıttım, şimdi 52 ıle hamıle kaldı suan 57 kıloyum
semi29_ gayesblog 20+4 55 kilo ile hamile kaldım şu an 50 kiloyum maalesef kilo almayı dört gözle bekleyeceğim tahmin etmezdim yeterki kusmalarım bitsin de kilo alayım yedikçe yiyeyim diyorum 😅
myavocado gayesblog ben 20 gün önce doğum yaptım ama toplamda 22 kilo almıştım 🥴 48 ile başladım 70 ile doğuma girdim, şu an 58′ım 😊
Freefam myavocado oh ne guzel olmus sizin darisi basima insallah ben de cok kilo alacak gibi gorunuyorum 25. Hafta 14 kilo aldim suana kadar insallah benim de hemen gider kilolarim
Freefam gayesblog 25. Hafta +14 kilo 😢😢 cok zorlaniyorum ama yemeden de duramiyorum sonumuz hayrolsun
myavocado Freefam sağlık için problem olmasın da, gerisi kilo alınıyor da veriliyor da hiç kafanıza takmayın 😊
Buttercup16 gayesblog 39.haftamdayım 59 la başlamıştım çok istikrarlı bir şekilde 76 ya geldim umarım artık dahada almam doğurmam lazım biran önce😅😅