Ebbruc Kızlar nasıl geçer en hızlı , limon sirke denedim geçmedi acıdan bebek strese girecek diye korkuyorum
seyma0661 Ebbruc benim 2 gün boyunca yandı. Yanık ilacı sürdüm, suya süte yatırdım, buz tuttum ama geçmedi yine buz tutmak az da olsa hafifletti
Myrtle Ebbruc silverdin surdum o biraz iyi gelmisti. Bir gun gecmedi.. gece bile uyanmistim sizisina. Gecmis olsun
Kayraninnannesi Ebbruc Geçen sene aynı durumu bende yaşadım. Turşu zamanıydı sarımsak ve acı biber yakmıştı felaket. Eczaneye gidip durumu anlattım elimdeki acı hissini anlattım sonra bi krem verdi onunla geçti kremi hatırlamıyorum ama gidio alabilirsiniz. Onun dışında ne yapsam geçmemişti süt yoğurt buz herşeyi denemiştim
twn_babymom Ebbruc ayyyyy ben aynısını yaşadım çeşmeden akan suya tuttuğumda çeşmeden sanki kaynar su geliyordu gecenin yarısı eczaneye gittik ilaç aldık yani krem iki tane silverdin diğeri hametandı galiba iyi gelmişti
Ebbruc Bergamot buz aküsüyle geziyorum kaç saattir ya kendi evimde değilim, silverdin falan yok burda bi elim geçti diğer elim yanıyo hala
aysenur2936 Herşeyi denedim ben şeker çamaşır suyu domates sabun buz ama geçmedi 6 saat sürdü ellerim buz dolu suda bekledim saatlerce kendi kendine geçti maalesef bence bunun çözümü yok ben herşeyi denemiştim ellerin bz dolu suyun içinde bekle çok üzücü çeken biri olarak söylüyorjm
Ebbruc aysenur2936 evet geçmiyo ne yaparsam yapayım ve canım çok yanıyor, bebeğim strese girer diye çok korkuyorum sadece
Ebbruc Betamom tansiyonum düşüyor sürekli çok ayakta kalamıyorum da ama buz aküsü aldım elime o iyi geliyor şimdilik
2Princess1Mom Ebbruc Limonla ovdum, domatesle ovdum, zeytinyağ tuz ile ovdum geçiremedim ağlıcaktım kaynar suda gibi yanıyordu elim. Son çare yoğurtta beklettim 10 dk kadar onunla geçti. Geçmiş olsun 🙏
Ebbruc 2Princess1Mom bende çok şey denedim de geçirmedi . Yoğurtta yok şuan için ama teşekkür ederim 🙏🏻
Burcuuu45 Ebbruc onun acısını en iyi ben bilirim jalepon biber dogradim salça için doktora acile gittim hiç bir şey fayda etmedi 1 gün fektim en son komsu biri gordu o dedi çamur yap ellerini icine şok diye oyle yaptim ve yarım saatte gecti ellerimi çamurda yarim saat beklettim çok dua ettim o kadına
Ebbruc Burcuuu45 normal toprakla mı yaptın canım peki, köydeyim nasılsa her yer toprak yapsam geçirir mi
Bergamot Ebbruc canım çok iyi yapmışsın soğuk kompresle. Buz aküsünü de bir beze sar istersen o da yakmasın
Betamom Ebbruc işte ben o buz aküsünü su ile dolu bi tas veya leğenin içine koyuyorum elim tüm gün içinde duruyor o cok iyi geliyor. Birde arada cıkardıkca kurulayıp kantoron sürüyorum. Ama el yapımı bizdekş
Burcuuu45 Ebbruc kusura bakma dogum yaptigim için pek fazla giremiyorum her toprakla oluyor aklında bulunsun bir daha olursa hemen dene simdi nasılsın 😇