Bigsecret3 Hatice4136 sıkma canını kuzum belki vakti zamanı vardır herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🥹
Busuyil Hatice4136 kaç çıktı ki değeriniz, iki testte de pozitif olup kanda negatif çıkması cidden çok üzücü ama vardır allahın bi bildiği doğru zamanı daha gelmemiştir üzmeyin kendinizi 🌺
mothercup Kuzum sen zaten 9 eylülde kan vermemiş miydin neden tekrar verdin ki.. sakin ol bi stres yapma bakalım regl olana kadar bekle
Hatice4136 mothercup bugün regl olmam gerekirdi olmadım test yaptım kaset test pozitif çıktı ama kanda negatif çıktı
Annelikmghb Hatice4136 o test genelde yalancı pozitif çıkıyor bilgin olsun birdaha alma canım hayal kırıklığına üzüldüm insallah kısa sürede hamile kalırsın.
babycom456 mothercup profiline girip baktım gercekten 2sindede cok belli kesin var derim yani neden böyle cıktı ki üzüldüm valla
mothercup babycom456 evet ve 2 side kaset test kasetlerde kolay kolay çıkmaz bu kadar belirgin hele hele milyonda bir ihtimal kadının başına gelmiş
babycom456 mothercup bu aralar cok test pozitif sonuc verip kanda negatif cıkıyo bende anlamadım vallahi