irem-16 kahvesever__ ben de yengeç burcuyum ve bebeğim mart ayı sonunda gelecek gibi ☺ koç çocuk zor mu yengeç annesi için ☺ nasıl aranız, iletişiminiz? ☺
Gokcegkc Eslem2112 ben de terazi burcuyum. Allah’ın izniyle oğlum vaktinde gelirse balık burcu olacak. Sizinki kaç yaşında ve karakterleriniz uyumlu mu burç olarak 😊
Eslem2112 Gokcegkc uyumlu canım burç özelliğini kesinlikle yaşıyorum kızım da balık burcu özelliklerini bire bir uyuyor 😂oğlum için daha erken. 😂kızım üç yaşına girecek oğlum altı aylik
Miskinim Rabiul benim yengeç kızımın terazi olacak en korktuğum burçlar arasında sonumuz hayrolsun 😂😅😅
Sumeyye-Emre Miskinim bende yengeçim eşim terazi 😅😅 gerçekten anlaşılması bazen zor. 6 sene birbirimizi bekledik bekarken çok kavga ederdik evlendik Allah’a şükür iyi anlaşıyoruz
Miskinim Sumeyye-Emre en son diğceklerini en başta söyleyen insanlar umarım terazi kızları erkeklere göre farklıdır 😂 önümüzdeki hafta doğarsa başak ondan sonraki haftalar terazi 😂 bazen diyorum akrep olmasından iyidir 😂😂😂