Ea_aylms6 myavocado sizinle doğum tarihlerimiz aynı gün gözüküyordu 30 ağustos. Ne zaman doğum yaptınız merak ettim 😍
ykaya18 Ben yay burcuyum, muhtemelen kızım oğlak olacak. Oğlak hiç tanıdığım yok, sadece sakin bir kişilik olarak biliyorum, bakalım 🙈🙈
Rabiul ykaya18 görümcem ve 2 kuzeni 10-11-12 Ocak doğumlular kardeşim 19 Ocak hepsinin karakteri çok farklı tek ortak yönleri ortalığı mikser gibi karıştırmak 😆😆
ykaya18 Rabiul Ayyyy mikserlik bence burçla ilgili değil erkek tarafı ile ilgili 😂😂😂😂 Bakalım hayırlısı 🙈🙈
hepoyleolurzaten__ Rabiul Benim burcum yengeç 🦀 Oğlumun kova İkinci oğlumun balık Üçüncü oğlumun kova Dördüncü oğlumun aslan 😂 Kızım aslan
Rabiul hepoyleolurzaten__ ayyy maşallah hepsi erkek zor olmuyor mu 🫠 benim 2 erkek kardeşim var Allah kolaylık versin diyorum babama 😆
hepoyleolurzaten__ Rabiul kızımı yazmayi unutmusum 😂 dört erkeği az kaldı doğaya salicam biraz daha buyusunler
Rabiul hepoyleolurzaten__ haha 😆😆 kız en küçükleri mi ortancalardan mı sağlıkla büyüsünler yaşları kaç
Aycaunalsimsek Ben başak burcuyum, oğlum da zamanında gelmek isterse yay burcu olacak, gelmek istemezse oğlak gibi görülüyor. Yay olsun diye dua ediyorum 😂🙏