elif475475 EceQueen hem iç hem dıs atılıyor dikiş. Kimisinin içe atılmıyor. Bir de şu yanı güzel siz hiç görmüyorsunuz ya genitali iyileşme kısmı daha kolay geçiyor tuvalet sonrası temiz bakım yapın 10 günde hiçbir şey kalmıyor. Ben iki günlükken işe başlamıştım ve benim işim o zaman ayakta fiziksel iş gerektiren bir şeydi 🫢
Nznks EceQueen canım bu benim 4.cü doğumum olacak normalde sezeryanda oldum ozamanlar bu kadar bilinçli olsaydım benim kendi düşüncem bu sezeryan olurdum ilkten vajina içi genişlemesi ve birde iç dış dikişler var bariz belli olan şuan ameliyat olmam lazım benim düzelmesi için
EceQueen Nznks ilk defa ikisini de deneyimleyip sezaryeni tercih eden biri gördüm😊 dikişler belli oluyor demişsiniz, vajina girişindekilerde mi belli oluyor? Kegel egzersizi falan denediniz mi bir de, onunla daraltmaya gerek kalmayacağını söylüyorlar🤔
Bergamot littlemiddle yazdığımı okumadınız sanırım. Bütün herkesin vücudu farklı demiştim. Yani dikiş izi genişlik vs herkeste aynı olmuyor. Olursa da her şeyin çözümü var yazmıştım. Laf sokmadan önce okuyun lütfen 🤭
Nananan asyap sonuçta rahim doğuma kadar sezeryan olsun olmasın kendini hazırlıyor hacmi artıyor ve bebek baski yapıyor açılma da olursa olabilir bence açılma o da Allah’ın bir mucizesi diyorum ben gebeliğin en başından beri rahim kendini 9 ay boyunca doğuma hazırlıyor müthiş birşey bence
mavibahar EceQueen normal doğumdan snr öyle birşey yaşamadım ben. Ama bir arkadaşım sezaryen den snr genişleme yaşamış. 🤷🏻♀️ İzmir e gidip vajina daraltma ameliyat olmuştu..
EceQueen mavibahar doğum anında mı sezaryene almışlar, nasıl oluyor anlayamıyorum sezaryende genişleme🤔🤔
mavibahar Nznks benim göğüslerim eski haline geldi 🤷🏻♀️ çok büyük değiller, tabi ki herkes te olacak diye birşey yok ama sarkma falan olmadı… 🤔
EceQueen mavibahar büyük göğüsler çok toparlanamıyor sanırım. Arkadaşın göğüsleri yoktu, doğumdan sonra estetik olmuşum gibi güzel oldu diyordu. Şanslısınız❤️🙏🏻
Nznks mavibahar sevindim sizin adınıza benimkiler maalesef sarktı doğumun getirdiği tüm deformasyonları yaşadım
Mrvtrk EceQueen olabilir hiç bu açıdan düşünmemiştim. Ya da eskisi kadar dar dikiliyordur belki. Bilemedim ya çok kafam karışık benimde bu konuda
EceQueen Zeyna27 zaten kimsenin karışma hakkı yok, fikir öneri verebilirler. Ben acaba doktorlar kendi isteğimizi dikkate alıyorlar mı merak ediyorum. Devlette sezaryeni kabul etmediklerini duydum, özeldeyim ama daha konuşmadım doktorumla
Zeyna27 EceQueen özelde tabiki istediğin gibi yapabilirsin doktorun normal yanlısı bi doktor ise evet ikna etmeye çalışıyor ama ben karar vermiştim zaten
Nznks EceQueen canım benim doğumum çok zor oldu popomun oraya kadar dikişliydi resmen parçaladılar tabi öncesinde normal doğuma uygun olup olmadığım kontrol edilmemişti belkide ondan oldu bu tamamiyle benim hikayem benim tercihim sen etkilenme ama ben sezeryanı tercih ediyorum görüntüsü içi herşeyi çok değişti
mavibahar EceQueen evet ona bende şaşırmıştım. Planlıydı arkadaşımın ve bana dedi ki vajinam genişledi galiba eşim eskisi gibi değil diyor dedi. Dedim normal doğum yaptım hiç bir fark olmadığını söyledi eşim. Senin sezaryen ile nasıl oldu dedim. İkimiz de şaşırdık 🤷🏻♀️
EceQueen babyUras_ hep sizin gibiler kafamı karıştırıyor😅 şanslısınız bence ama ben kendi vücut yapımdan emin olamıyorum. Umarım normal doğurursam benim de eskisine döner hemen🙏🏻🙏🏻🙏🏻
babyUras_ EceQueen yani karar sizin bişey diyemem ikiside bi tercih sonuçda . O yüzden hakkınızda hayırlısı neyse o olsun 🌸
Femay EceQueen valla bu konuda kocamı veya genişlik darlık düşünecek halim yok normal doğum isterim genişlik rahatsız ederse ufak bi operasyonla hallettiriririm. 🥰
Nananan EceQueen bende oldu mesela ilk bebeğimden önce ve oma hamileylem midem bulanıyordu kusuyordum afedersin ama idrar kaçırma problemim olmuyordu ama şuan ikinciye gebeyim ve midem bulanip kustugum zmn Kaçırma problemim oluyor normal hayatta değil ama sadece kusarken yaşıyorum o durumu ikinci bebeğimi de hayırlısiyla doğum yapayım daraltma ameliyatı olmak istiyorum bende herşeyden önce ben karar verirken bebeğim için ve benim için en sağlıklı ve uygun olan doğum şeklini seçtim şuan sezeryan olursam diye çok korkuyorum normal doğumda hemn ayağa kalkıyorsun bebeğinle ilgileniyorsun evt genişlik oluyor normal olarak ama müdahale edilebilir ama ben çocuğuma en güzel şekilde bakamazsam ve pişman olursam onun bir müdahalesi olmaz benim düşüncem
Dryfrmzz25 Nananan sezeryan doğumda da 4 saatte kalkıp bebeğimin herşeyiyle ben ilgilendim o kadar kötü bişey değil bence sezeryan☺️
asyap Nananan ben katılmıyorum size ilişkiye girilen yerle bebeğin yerleşip büyüyüp yer birbirinden tamamen farklı sezeryanda dokunulmuyor bile bi genişlik oluşacağını düşünmüyorum doktorumda böyle söylemişti
Amanbedunya EceQueen vücut kendini doğuma hazırlıyor. Ama sezaryen ile dışardan müdahale ediliyor hâli hazırda rahim zaten son aylarda gevşemiş oluyor. Normal doğumda da emzirdikçe rahim kendini toparlıyormuş. Şahsen ben tombik bi bebiş doğurdm bi kaç ay sonra da iyileşti eski haline döndü. İllaki deforme oluyo ama sırf bu sebepten ben sezaryen olmazdım. Bununla ilgili yazı okumuştm net hatırlamıyorum ama buna benzer yazıyordu.
_moom EceQueen ben sezeryan yaptım ona rağmen eskisi gibi değil, olamazda sonucta rahim kac katı buyuyor. Cocuktan önceki gibi olmuyor ama normal doğum daha etki eder bence