Byzz61 Kızlar en son ki ilişkime göre değerlendirdiğimde 7 gün oluyo ve aşırı belirtim var idrar testi yapıyorum hiç çizgi falan yok çok bunaldım artık kan versem çıkar mı yeni oluştuysa bile
EceQueen Byzz61 idrar testinde pozitif görünce yaptırın bence. Eminim çok heyecanlısınızdır ama atlı kovalamıyor, sakinleşip bu sürecin de keyfine varmaya çalışın🙏🏻🙏🏻
Gzde_defne Byzz61 çatlamadan emin olduğunuz tarihten 14 gün sayın erken gebelikte o zaman çıkar..Allah gönlünüze göre versin
Byzz61 Kubratntklu tam yunurtlama günümü bilmiyorum ama ilişkiye girdiğim sıralar yumurtlama oldu eminim. 31 Ağustos 2 Eylül 3 Eylül ve 5 eylülü değerlendirdik. Kaşık ağrım var dün ağrıdan uyuyamadım arada bel ağrısı vuruyor böbreklerime doğru. Vallla ne zaman yaptırmalıyım testi anlayamadım sizce ne zaman yapmalıyım ayın kaçında
Kubratntklu Byzz61 şöyle diyim adetime 3 gün kalaya kadar negatif gördüm ben 3 gün kala pozitif gördüm sizde biraz bekleyin adete 2 gün kala falan yaparsınız test
Byzz61 orkidemm_ hayır hanımefendi tam ne zaman yumurtamın çatladığını bilmediğim için sordum. 31inde olduysa 10 günü geçmiş oluyor o yüzden ne zaman yapsam doğru sonuç alırım onu sormak istedim
dilarakocc Byzz61 valla ben öyle belirtiler yaşadım ki baygınlık mide bulantısı lekelenme kasık ağrısı vs vs 2 kere kan verdim negatif şuan 6 gun falan var çıkmadı yani sizinki çok çok erken
zgeDenizKaramanAtmaca Byzz61 tahmini regl gününe 6 gün varken erken gebelikte testi yapın mutlaka onda çıkıyor varsa
Byzz61 Kubratntklu kan testi verdim dayanamayıp hep 0.100 çıkardı 0.200 çıktı acaba artma ihtimali var mı ya
Kubratntklu Byzz61 çok erken verdiğin için artabilir bişey diyemem ne desem yanlış olur doktor bana kana 10. Günden sonra anca geçiyor demişti hatta en doğru sonuç için regl gecikmesi beklememizi istiyorlar
xEndless Byzz61 Canım sabret en iyisi regl gününü bekle o gün test yap şuan çıkmama ihtimali yüksek hayırlısı olsun hakkında Rabbim gönlüne göre versin ❤️