Zehranurikilik Selamlar ben 5. Haftadayım yorgunluk hafif sırt ağrıları sağ tarafa yatamama ve ayakta kalınca karında hafif ağrı oluyo ve tabiki hazımsızlık sizde neler oluyo
Zehranurikilik nisamom_ henüz baktırmadım sadece idrar testi verdim ama bugün gidicem inşallah normaldir herşey
Octaviablakee Benimde 5+3. Bugün sol kasığımda ağrı var. Bel ağrısı ve halsizlik var beni biraz korkuttu inşallah iyidir bebeklerimiz
Zehranurikilik Octaviablakee bende sol kasıkta Ağrı ara sıra oluyo ama çok hafif genelde karın ağrısı oluyo ama şiddetli olmuyo sen kan testi verdin mi ben bugğn gidicem inşallah normaldir herşey
Zehranurikilik Zehranurikilik bende bugün gittim ama yarın sabah gel kan testi yapalım dediler kan sonucu da pazartesi çıkıyormuş üf bide bekleyesim de gelmiyo 😂 hemen sonuçlansın istiyorum 😂
Sevgii16 Merhaba arkadaşlar sormak istedim soru var. Bugün adet günüm bir kaç gün önce erken gebelıkle hamıllgmı öğrendim. Geven hafta batmalar vardı dün ve bugün geçti. Normal mı acaba doktora gıtmedm daha biraz geçsin öyle gidicem.
Mftninanasi Srhn yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. Siz yine de kendinizi yormayın uzanın bol bol🥰