myangelson alsar11 sosis yemedim zaten normalde de tuketmem çok çok nadir. Sucuk da iyi pişirip yiyorum güvenilir bir kasaptan alıyoruz
Gizemiii alsar11 sosis normalde de yemem ama sucuk baya pişirip yiyorum herşeyin fazlası zarar kendinizi çokta kısıtlamayın 🌸🌸
Bihterrr alsar11 ben çook nadir yiyorum ama çok pişmiş olarak. Yani nadir dediğim şöyle 36 haftalık hamileyim toplamda 10 kere yemişimdir onda da 3 kere doyasıya yemişimdir gerisi az az tadımlık ama yasak olarak düşünüp engellemedim hiç
alsar11 myangelson bizde de dün aldık güvenilir yerden, simdi öyle yemek istemiyorum pizza yapicam o yüzden sordum cevapladığınız için tesekkur ederimm hepinize 🎀
alsar11 Bihterrr bende 12 haftalık bi defa sosis yedim ekmek arası pismis, simdide pizza yapcam aklıma geldi sorayım dedim tesekkur ederimm 🎀
aslaninannesi7 alsar11 valla ben pizzayı hazır da yedim çünkü canım çekti çok fazla. Ama kasaptan alıp iyice pişirip arada tüketebilirsin demişti doktorum
myangelson alsar11 kendinizi fazla kısıtlamayin benim doktorum sadece çiğ urunleri ve sakatatlari yasaklamisti bana geri kalan seyleri canın çektiği kadar ye abartmadan demişti bende o şekilde ilerledim ilk hamileliğimde, bunda da o şekilde devam ediyorum 😊
mucizemgelsin61 Sosis yemiyorum normaldede yemem sucukda 18 haftalık hamileyim geçenlerde eşime yapmıştım bende yedim çok pişirmiştim arada yiyilebilir