Benimcanimoglum_55 39+5im. Yarın 39+6 oluyorum doktor haftaya yokmuş yarın yatış yapıp fitille ve suniyle başlatacak. Ne yapıcam çok korkuyorum .. Aşırı stresliyim benimle aynı durumda olan var mı?
Havva_6165 Benimcanimoglum_55 niye yatış yapılıyor ki bende 39 haftadayım ili gebeliğim acaba bebek gelmedi mi yatış mı yapıyorlar artık
Havva_6165 Benimcanimoglum_55 niye yatış yapılıyor ki bende 39 haftadayım ili gebeliğim acaba bebek gelmedi mi yatış mı yapıyorlar artık
Tlyysf Benimcanimoglum_55 off benimde haftaya salı 5 günüm kaldı durup durup ağlıyorum aynen suni verilecek çok korkuyorum 😔 😔 40 dolmasını bekliyor benimkide 39+2 bugün ve bebek tam kanalda değilmiş geçenki muayene de öyleydi ikinci gebelik önceki doğumdan kalan açıklık var sadece şu anda hiç sancı ağrı yok nasıl ilerleyecek doğumum bilmiyorum 😔😔
Benimcanimoglum_55 Prensesannesibir nasıl oldu çok uzun sürdü mü çok sancı vurdu başlarda az mıydı nasıldı süreci anlatır mısınız
9898- Prensesannesibir bende merak ediyorum canım suniyle nasıl oldu suni vermeden hiç açılman var mıydı
Prensesannesibir 9898- 3 cm açılmam vardı ama ilerlemedi üç gün boyunca kontrole gittiğimde açılmam aynıydı ve suyum bitmek üzereydi o yüzden suni ile doğuma alındım suni sancı verdikten sonra açılmam ilerlemeye devam etti
RukiyeeeeeeAG Benimcanimoglum_55 Benim suyum patladı açılmam olmadığı için Bende suni sancı ile doğum yaptım ama sizin yerinizde olsam bebeğin kendisini gelmesini beklerdim ilk doğumum suni ile oldu çok zordu ikinci doğumum kendi sancımla doğal yolla oldu ikisi arasında dağlar kadar fark varmış